6 stvari koje vam zaista ne trebaju u domu

Prema Feng shuiju, ovo su neke od osnovnih stvari koje mogu sabotirati dotjecaj nove, svježe energije koja ukućanim donosi obilje, sreću i zdravlje

Prema Feng shuiju, nered je glavni krivac za energetske blokade, ali nije jedini. Sastavili smo popis ostalih stvari koje vjerojatno imate kod kuće, a koje mogu sabotirati vaš trud u postizanju sreće, blagostanja i materijalnog bogatstva:

  • Nemojte stavljati ogledalo na ulazu u svoj dom jer reflektirajući ulazna vrata odbija dobru energiju da uđe u vaš dom.
  • Televizoru i drugim tehnološkim gadgetima nije mjesto u spavaćoj sobi, a posebno pripazite na nered pod krevetom jer može ometati san.
  • Kuhinja je već mjesto koje obiluje elementom vatre, pa je tamo najbolje izbjegavati crvenu boju. Previše vatre može iritirati ljude u kući i negativno utjecati na vaše zdravlje.
  • Umjetnička djela i fotografije koje evociraju negativne emocije i uspomene, kao i slike koje su postavljene prenisko na zidu jer mogu spustiti chi energiju i uzrokovati depresiju i slična stanja.
  • Slomljene, oštećene i pokvarene stvari - sve ono što zahtijeva popravak, a to uključuje i usahnule biljke jer se uz njih i sami možete osjećati "slomljeno" i "uvenulo".

 

 

M.D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci