5 načina za korištenje snažne energije punog Mjeseca (dva dana prije i poslije njega)

Sljedeći pun Mjesec na nebu će se pojaviti 26. svibnja 2021. u 13:13:52 sati. Energija punog mjeseca može biti dobra za vas samo ako je pravilno koristite. Može povećati razinu pozitivne energije, ali i potaknuti osjećaje

Snaga punog Mjeseca

Pun Mjesec donosi ogromnu količinu energije i zato treba ostati miran. Inače, to neće imati pozitivan učinak na vas.

Sve što se događa u tijelu, umu i duhu bit će pojačano tijekom punog Mjeseca. Ako ste malo ludi, postat ćete još luđi. Ako ste sretni, bit ćete sretniji. Ova je energija vrlo jaka i treba je prihvatiti na pravi način, piše portal consciousreminder.

Sljedećih pet feng shui savjeta (dva dana prije i dva dana nakon punog mjeseca) pomoći će vam da pravilno koristite njegovu energiju.

1. Suzdržite se

Ne ulazite u svađe, rasprave, prepirke - samo se nemojte ljutiti. Pun Mjesec je vrijeme za šutnju, pronalazak mira, otpuštanje nekih stvari. Duboko udahnite i oprostite onima koji su vas povrijedili.

Ako ne možete izbjeći važnu raspravu, barem se potrudite to učiniti dva dana nakon punog Mjeseca. Sve što se sada događa bit će prenaglašeno. Stoga, pokušajte održati ravnotežu i dobru energiju.

2. Mislite pozitivno

Uvijek bismo trebali razmišljati pozitivno, posebno tijekom punog Mjeseca. Samo nemojte pretjerivati, jer se u tom razdoblju sve pojačava, a pozitivne misli mogu se umnožiti do te mjere da izgubite realističan pogled na sve oko sebe.

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno sasvim je dovoljno. Na primjer, možete napisati pismo izražavajući zahvalnost za sve što imate. Možete stati pred ogledalo i dati si kompliment, ili možete prošetati i diviti se ljepoti svoje okoline.

3. Pustite mašti na volju

Zamislite da se svi vaši snovi ostvaruju. Razdoblje punog Mjeseca savršeno je vrijeme za poboljšanje ove tehnike. Razmislite o svojim ciljevima i zapišite ih na papir. Također, snažni protok pozitivne energije možete koristiti za izradu liste želja.

Zapišite ih na male šarene papiriće i zalijepite ih na ploču. Što to napravite veselije, šarenije i slikovitije, to bolje. Sve to vrijeme koje ste proveli u sanjarenju o svojim ciljevima, samo će pomoći da se brže ostvare zbog dotoka energije punog Mjeseca.

4. Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi. Budući da puni Mjesec ulijeva toliko energije, meditacija će biti od velike pomoći da ostanete mirni.

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna

Kad prođe najjači energetski val punog mjeseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote svojim prijateljima, obitelji, kolegama, pa čak i strancima. Pošaljite malo mirne energije ljudima koji pate, gladni su, pogođeni ratom... Neka energija koju šaljete dolazi iz srca.

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci