Znakovi da s nekim imate snažnu vezu iz prošlog života

Koje znakove treba tražiti u našim najizazovnijim odnosima, koji pokazuju da s nekim imamo snažnu vezu iz prošlog života?

Svi smo se bar jednom našli u situaciji da smo upoznali neku osobu i odmah osjetili duboku povezanost s njom, ponekad do te mjere da znamo točno što će ona reći sljedećeg trenutka ili osjećamo kao da je poznajemo oduvijek. Da, to najčešće znači da smo je poznavali u nekom od prošlih života ili u više njih.

Takvu vrstu povezanosti iz prošlog života lako je uočiti, ali što je s drugim dušama koje smo sretali u prošlim životima i s kojima smo razmijenili neka obećanja, ali to nije tako očigledno? Kako da ih prepoznamo?

Najdublje lekcije

Prije svega treba razumjeti da su često duše s kojima imamo najdublju povezanost i s kojima smo odabrali učiti i rasti, one koje nas uče najdubljim lekcijama. Te lekcije nisu uvijek lagane. To što se poznajemo iz prošlog života ne znači da ćemo u ovom biti u ljubavi niti da će priča imati sretan završetak. Vi ili druga osoba, ili oboje, možda niste naučili lekciju ranije ili ste je na razini duše zaboravili. U tom slučaju nastavit ćete se sretati poput studenata koji izlaze na ispit dok ga ne polože.

Također, moguće je da imate s tom osobom zajedničku temu na kojoj ste odabrali raditi tijekom ovog života i imamo nekoliko „srodnih duša“ u najširem smislu riječi, dakle ne samo u ljubavnom. Srodna duša je netko s kim smo odabrali biti bliski u nekoliko života i tko nam pomaže da naučimo određenu lekciju.

Znajući sve to, koje znakove treba tražiti u našim najizazovnijim odnosima, koji pokazuju da s nekim imamo snažnu vezu iz prošlog života?

Potražite lekciju

Učite li nešto o sebi, o odnosu s drugim ljudima ili svom ponašanju u njemu? Ako tu postoji neki izazov, pozitivan ili negativan, to je jedan od znakova važne duhovne povezanosti. Što je izazov veći i što ste više napredovali na razini duše, to je broj života koje ste proveli s tom osobom veći. To važi za negativna iskustva jednako kao i za pozitivna, jer često više naučimo iz poraza nego iz uspjeha.

Tema koja se ponavlja

Možda ne osjećate da poznajete osobu otprije, ali vam je situacija u kojoj se s njom  nalazite vrlo poznata? Da li se povijest ponavlja? Svi dolazimo u ovaj život s „popisom“ stvari koje smo odlučili naučiti. S nekima se susrećemo prvi put a neke ponavljamo. Ako imate situaciju koja se ponavlja, ali ovaj put s potpuno novom osobom, to je još jedan znak duboke povezanosti iz prošlog života. Budući da niste naučili lekciju prije, pojavio se novi „učitelj“. Kada počnete shvaćati da ste zajednička crta u tome vi, a ne druga osoba, počet ćete otpuštati tu lekciju i vaša situacija s tom osobom će se transformirati – ili će ta osoba napustiti vaš život i vi više nećete imati lekcije te vrste ili će se vaš odnos nastaviti, ali na potpuno drugačijoj razini.

Netko vam pomaže iz nepoznatog razloga

Ako vam netko pomaže na neki način, bez očekivanja da mu uzvratite, to je siguran znak da vam netko kome ste vi pomogli u prošlom životu, vraća uslugu. To može biti poslovni mentor ili učitelj ili netko tko vam ponudi nešto što vam jako treba, upravo kad vam to treba.

Dugovi i ostaci nakon završenog odnosa

Dugujete nekome nešto ili ta osoba vama, ili vam je ostavila nešto? To može biti bilo što, knjiga, novac, dijete ili kuća. Ako vi ili ta osoba to nećete uzeti natrag u ovom životu, to je također znak povezanosti iz prošlog života.

Obećanja iz prošlih života su vrlo složena, ali ako ih uočite uz pomoć ovih očiglednih znakova, otkrit ćete da ste povezani s ljudima za koje nikad ne biste rekli da su vam toliko važni...

Izvor: www.micheleknight.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci