Ženi se i nebo klanja!

Kada nježnost postane srž svake misli, tada strahovi napuštaju glavu...

Srce koje će je zagrliti razumijevanjem

Može li muškarac biti grub prema ženi? Muška sila nikada ne smije biti upotrijebljena da se naudi ženi, da joj se povrijedi tijelo ili, još gore, duša. Na nju se nasrće silinom tijela samo kako bi joj se pomoglo istjerati strah iz srca. Inače, na žene se ne smije nasrnuti ni ljutitom riječju, jer one rađaju život. One su majke, bez obzira jesu li rađale ili ne, a majci se i nebo klanja.

Svako žensko srce ima svoje tajne slatke muke izgužvane u postelji, za koje najbliži i ne slute da postoje. Tiha rijeka neshvaćenih strasti u njemu prijeti proključati, razderati ga i izbiti na površinu. Kada bi se izlila bez kontrole, uslijed neshvaćanja i neprihvaćanja od paranoične okoline okružene barijerama, nanijela bi nesagledivo loše posljedice za njezinog nositelja. Zato takvo srce često ostaje usamljeno, vapeći za drugim koje će ga zagrliti razumijevanjem. 

Odlika muške hrabrosti

Ima mnogo onih koji znaju sve o bliskosti, ali malo je onih koji su razumjeli što je daljina bliskosti. Da bi se ona razumjela, potrebno je prepoznati kada je pravi trenutak da se drugome pruži utjeha i ponudi zaštita. Muškarac treba završiti mnogo tečajeva čarobnih dodira kako bi mu nespretni drhtaji nalikovali na pravilne pokrete ljubavne strasti. Da bi to uspio, mora se riješiti svih zabluda.

Dozvoliti sebi da raste i širi se na područjima za koje ostali misle da se ne smije i ne može, odlika je muške hrabrosti, a ne drskosti. U toj suludoj igri različitosti, umjetnost je prepoznati kada suze na licu žene oslikavaju osmijeh, a kada joj se sjenke bola po koži razvlače u zadovoljstvo sakupljeno u raznim nijansama crvene boje.

Milan Nikolić Izano

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci