Pričekaj onoga tko će ti smekšati srce...

Ljubav ne zna za pojam vremena, stoga ne žuri, nego pričekaj...

Zbog koje ćeš se osjećati sigurno u svojoj koži

Pričekaj osobu zbog koje se nećeš bojati pokazati svoje osjećaje, jer će voljeti svaki tvoj dio. Osobu zbog koje nećeš osjećati da moraš usporiti, jer se on neće bojati tvoje brzine već će hodati u korak s tobom. Osobu zbog koje ćeš se osjećati sigurno u svojoj koži, zbog koje nećeš morati paziti na svaku svoju riječ. Osobu s kojom se nećeš osjećati kao da daješ previše. Osobu zbog koje se nećeš pitati zašto tvoja ljubav nije dovoljna jer će cijeniti baš svaki dio onoga što mu daješ. Osobu koja te neće odgurivati, nego će te htjeti blizu sebe.

Koja će htjeti čitavu tebe

Pričekaj osobu koja te neće htjeti samo za jednu noć, već će htjeti svaki trenutak provesti s tobom. Osobu koja želi čuti svaku tvoju priču i s kojom možeš podijelili svoja sjećanja. Osobu koju neće zanimati tek ideja tebe, već čitava ti.

Pričekaj osobu zbog koje ćeš prigrliti ideju ljubavi, izlazaka i romantike. Osobu za koju nećeš osjećati kao da si se pomirila s manje od onoga što zaslužuješ. Pričekaj osobu koja će tvoje bolno srce pretvoriti u radosno. Osobu koja će održati svoja obećanja i truditi se biti dio tvog svakodnevnog života.

Koja će ti smekšati srce 

Pričekaj osobu koja će ti smekšati srce jer je to ono što ti treba. Umorna si od ljudi koji te vole pod svojim uvjetima ili ti se javljaju samo kada im nedostaje pažnje. Umorna si od toga da budeš na drugom mjestu, nečija utjeha ili prolazna strast. Umorna si od gledanja poruka i ne dobivanja željenog poziva. Umorna si od nadanja i kratkotrajnog uzbuđenja. Umorna si od toga da daješ ljubav krivim ljudima.

Pričekaj osobu koja će ti smekšati srce u tolikoj mjeri da ćeš skinuti oklop. Osobu koja će otvoriti tvoje veliko srce i koja će uživati u tvojoj ljubavi. Pričekaj osobu koja će razumjeti da tvoja sreća ovisi o ljubavi i da si ispunjena onda kada si voljena. Osobu koja razumije što znači ljubav i koja to neće shvaćati olako. Osobu koja će vidjeti tvoj osmijeh i truditi se da ga uvijek imaš na licu. Pričekaj osobu koja će te gledati i u tebi vidjeti sve za čime je tragala.

Izvor: thegoddesscircle.net

Pripremila Tena Ožegić

Ostali članci