Prava ljubav nije bajka

Nemoj nikada moliti nekoga da bude dio tvojeg svijeta ako je mjesto pored tebe položaj koji zahtijeva napore. Zaslužila si nekoga tko je dostojan sjesti na prijestolje pored tebe. Ti zaslužuješ nekoga tko zna kolika je vrijednost imati te u životu. Kada nađeš takvu osobu, pronašla si pravu ljubav...

Prava ljubav nije bajka. To nije tek romansa, kratka i prolazna poput šarenog ljetnog cvijeća koje se suši nakon što snažna vrućina nestane iza oblaka.

Ne, to je nešto sveto, svevremeno i duboko. Poput vijugavog korijenja drveta koje se čvrsto drži za zemlju ispod sebe, vječno se granajući i rastući u nadi, dohvaćajući obećanja koja plamte na horizontu.

Prava ljubav nije površna; ona ne miluje samo linije lica i tijela s obožavanjem i divljenjem.

Ne, ona je ljubav ugravirana u dušu i urezana u samu srž kostiju. Ovom svetom hramu duha usmjerene su molitve predanosti u ime ljubavi. Ona bez riječi vječno teče kroz vene, potpuno prisutna, potpuno postojana, odjekujući u svakom otkucaju srca.

Ovo nije legenda ni mit koji se kroz šapat izgovara iza pozlaćenih maski; bajka koja se priča djeci dok tonu u san.

Ne, ovo nije priča o ljubavi velikoj i legendarnoj; zapisanoj na nebu i izrečenoj u zvjezdanom svjetlu, vječno sjajeći na nebu. Ovo je sjajni svjetionik koji pokazuje smjer; kompas u najmračnijim noćima, uvijek blistav i uvijek svjetlucav, izvan vremena i prostora.

Izvor: thegoddesscircle.net

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci