Poruka ljubavi mojeg života, gdje god da se nalazi

“Znam da uvijek dobivamo ono za što smo spremni, a ja još nisam spremna za tebe. Ako trenutno nisam uz tebe, to znači da moram uroniti dublje u more svoje duše kako bih mogla beskrajno roniti u tvojem“...

Ljubavi,

To sam ja. Znam da me još ne prepoznaješ, ali isto tako znam da sam ti često na umu. Znam da noću sanjaš o meni i želiš me pored sebe. Znam to jer i ja činim isto.

Želim da znaš da sam stvarna, iako u to sumnjaš milijun puta dnevno. Želim da znaš da postojim. Možda su se naše duše već upoznale prije negoli smo stigli na ovaj Svijet, jednako kao što znam da su se susrele tijekom prijašnjih života. Želim ti reći da sam bila zauzeta i da te zato nisam pronašla. Znam da ovo zvuči poput klišeja. Razvijam se i rastem u novim smjerovima, usput se šireći i učeći.

Znaš, želim biti najbolja verzija sebe kako bismo napokon mogli biti zajedno, što ćemo, vjeruj mi, i biti. Želim biti potpuna za sebe, kako bih mogla biti potpuna s tobom. Želim prigrliti svoje strasti i svoju svrhu kako bih te mogla potaknuti da i ti prigrliš svoju.

Imam toliko tereta na svojoj duši i toliko sjena s kojima moram plesati. Krotim svoje zmajeve, penjem se svojim planinama i plešem valcer sa svojim demonima. Ne pokušavam biti savršena jer savršenstvo ne postoji, ali za neke se stvari jednostavno moram pobrinuti. Znam da ćemo se i zajedno susretati s poteškoćama, ali ja ću biti spremna i ujedinjeni, zajedno ćemo im se suprotstaviti.

Pronaći ću te, a kada te pronađem, bit će to zato što sam ispunila svoje dužnosti i spremna sam te voljeti čitavim svojim bićem, onako kako oboje zaslužujemo. Želim biti sposobna zagrliti cijelog tebe, svaki tvoj aspekt i svaki sloj, svaku nijansu koja čini tvoju žarku osobnost.

Želim te cijelog, svaki dio za koji su te učili da je nemoguće voljeti ili da ga moraš skrivati, ja ću cjelivati svojim smjelim usnama. Vrijedan si ljubavi duboke poput duše, osobe koja zna tko je i što ima kada stoji pored tebe. I ja sam je vrijedna, stoga iscjeljujem dijelove sebe koji me sprečavaju da u potpunosti primim ljubav, kako bih se širom otvorila tvome srcu.

Ne tražim da me čekaš. Živi punim plućima sve dok ne budem sposobna dostići te i živjeti uz tebe. Svjesno slavi svaki dan i potpuno iskoristi svaki trenutak. Prigrli divlju snagu koja teče tvojim venama, smij se na glas svim smiješnim stvarima koje škakljaju tvoju maštu i uputi se na mnoštvo avantura. Želim da mi pričaš o svemu tome kada te pronađem i kada krenemo na put stvaranja zajedničkih avantura. Do tada, voljet ću te iz daleka, znajući u srcu da ću jednog dana moći izabrati s tobom živjeti taj život u potpunosti.

Znam da uvijek dobivamo ono za što smo spremni, a ja još nisam spremna za tebe. Ako trenutno nisam uz tebe, to znači da moram uroniti dublje u more svoje duše kako bih mogla beskrajno roniti u tvojem.

Nemoj odustati od mene, ljubavi moja. Vidimo se uskoro.

Izvor: thegoddesscircle.net

Pripremila Tena Ožegić

Preporučujemo

Ostali članci