Ove osobine imaju samo alfa žene: 10 znakova da ste jedna od njih

Alfa žene nisu toliko drugačije od drugih, ali imaju pozitivan i moćan pristup životu. Provjerite jeste li jedna od njih...

Tko su alfa žene? One nisu drugačije od drugih žena, samo imaju potpuno jedinstven i moćan pristup životu.

Alfa žene idu kroz život s puno hrabrosti, motivacije i žele svaki dan proživjeti punim plućima. Ne plaše se riskirati za svoje snove i trude se da u svemu što rade teže ravnoteži i uspjehu.

Evo kojih 10 znakova pokazuju da ste alfa žena:

1. Njezin glavni prioritet je maksimalno uživanje u životu

Ona ne želi klasičan život ispunjen rutinama, monotonijom i strahom od neizvjesnosti. Njen moto je uživanje u svakom trenutku i uzima sve što joj život pruža. Alfa žene su uvijek spremne za avanture i nove aktivnosti.

2. Nije sramežljiva, već je asertivna i otvorena

Nikada se ne plaši drugačijeg mišljenja, otvorena je za sve susrete i poglede na svijet. Alfa žena nema problem da se iznenada sprijatelji s potpunim strancem. Voli ljude i želi upoznati što više različitih ljudi.

3. Posjeduje veliko samopouzdanje

To ne znači da ima preveliki ego, već da stvarno zna koliko zaista vrijedi. Tajna njenog samopouzdanja je to što prihvaća svoje nedostatke i otvoreno radi na njihovom ispravljanju.

4. Nikada ne očekuje od drugih da je učine sretnom

Alfa žena je samostalna i neovisna i skoro nikada ne zahtjeva od drugih da učine nešto za nju kako bi se ona osjećala bolje. Svjesna je da samo ona može ispuniti svoju sudbinu i želi sama kontrolirati i usmjeravati brod svog života.

5. Stječe važne lekcije iz prošlosti

Prošlost zauvijek ostavlja iza sebe, ali točno zna kako učiti iz svojih grešaka i kako da te lekcije primjeni u sadašnjosti.

6. Postavlja jasne granice

Alfa žena u svakom odnosu postavlja stroge i jasne granice, a ljudi koji je iskreno vole nikada te granice neće prijeći.

7. Ne tolerira negativnost i toksične ljude

Alfa žena ne razmišlja dva puta kada se u njenom životu pojave toksične osobe koje prenose negativnu energiju. Sve što je negativno izbacuje odmah iz svog života.

8. Ona nikad ne paničari

Alfa žena se u svakoj situaciji trudi ostvariti energetski balans i zato nikada ne paničari i ne radi drame. Ona shvaća da je panika može samo blokirati u ostvarenju njezinih potencijala.

9. Njeguje fizičko i mentalno zdravlje

Alfa žena se trudi redovno vježbati, čita knjige, hrani se zdravo - odnosno radi sve kako bi njeno tijelo i um ojačali.

10. Uvijek je svoja

I kada je u pitanju posao, ljubav ili prijateljstvo, alfa žena ostaje svoja i vjerna svojim principima. Ona njeguje i voli svoje biće i ne želi se nikada odreći svoje prirode.

Izvor: lovesensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci