Ovako ćete prepoznati ljubav svog života, osobu s kojom ste davno sklopili ugovor

Prije nego što ste došli na Zemlju, sklopili ste jedan poseban ugovor s jednom posebnom dušom. Odlučili ste se jedno za drugo i dogovorili se da ćete zajedno hodati prema svjetlu kao jedno biće. Ako tu osobu još niste pronašli, nemojte odustati. Nastavite potragu, ta osoba postoji...

Nekad davno, mnogo prije svog rođenja, izabrali ste NJEGA.

Osobu zbog koje noći postaju prekratke za sve što si želite ispričati…

Osobu čija vas duša dodiruje a da njegov prst i ne dotakne vašu kožu, osobu zbog koje vjerujete u sebe, čak i u onim trenucima kada niste sigurni. Osobu koja vam govori koliko ste mu važni i želi da to svi znaju.

Kad se sretnete, ništa na svijetu više neće biti crno ili bijelo. Potpuno suprotno, otkrit ćete potpuno nov spektar boja, zvukova i riječi.

Trebat ćete tu osobu jednako koliko i zrak koji udišete. Njena će vam odsutnost biti nešto na što se nikada nećete moći naviknuti.

Zato je besmisleno graditi život bez osobe koju ste izabrali mnogo prije nego što ste došli na svijet. Bez njega, život bi bio tek kuća od karata, uvijek u opasnosti i od najslabijeg povjetarca.

Možete li zamisliti svoj put bez zagrljaja i osmijeha koji su sjajniji od zore? Već vam je samo njegovo društvo dovoljno. Ne morate ništa raditi. Suđeno vam je voljeti se do vječnosti, a ta je ljubav toliko snažna da vam zamagljuje um. Ništa više nema smisla, a istovremeno, ništa nema više smisla od ljubavi.

Zbog njega se vaš um pretvara u vašu najveću muku, dok srce istovremeno sklada najnježniju glazbu. I vaša ljubav raste sve više, a vaša duša treperi jednako kao i onog trenutka kada ste se prvi put vidjeli i dotaknuli, bez obzira na to koliko je vremena prošlo.

Prepoznat ćete ga po njegovoj ljubavi, jer ćete u njegovoj blizini procvasti. Zbog njega se osjećate voljeno, čak i onda kada vam ne pokazuje, čak i onda kada ni on sam toga nije svjestan.

Sve što trebate učiniti jest zapamtiti da zaslužujete ljubav. Onakvu ljubav koja ima moć izgraditi svijet i preletjeti planine. Ljubav koja ne zna za ograničenja i koja ovaj svijet pretvara u savršeno mjesto da se dvije duše spoje i nastave život kao jedno.

Nemojte pristati na ništa manje od toga. Ne obraćajte pozornost na vrijeme ni na ljude koji vam govore da vam ga nije mnogo preostalo. Ignorirajte zavidne poglede i tračeve. Oslobodite se uvjerenja da niste dovoljno dobri. Otpustite sve.

Zapamtite da ste davno sklopili ugovor. Odlučili ste se jedno za drugo mnogo prije no što ste došli na Zemlju i dogovorili se da ćete zajedno hodati prema svjetlu kao jedno biće.

Za ovakvu ljubav vrijedi živjeti i disati.

Nemojte odustati od njega… nastavite potragu, on je tamo, on postoji!

Izvor: curiousmindmagazine.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci