Osam znakova da je nekome iskreno stalo do vas

Osjećaje često nije lako priznati drugoj strani, no naše ponašanje, svjesno i nesvjesno, može mnogo toga otkriti drugoj strani, pa tako i nama kada nismo sigurni je li prijatelju ili romantičnom partneru zaista stalo do nas

1. Usklađeni su s vašim raspoloženjem i fluktuacijama u ponašanju

Oni mogu znati kada se nešto događa s vama, a da vi uopće ne morate ništa reći.

2. Brinu za vas, čak i na najmanje načine

Uvijek vam kupuju hranu ili piće i znaju što volite jesti i piti. Uvijek uklanjaju vlas s vaše odjeće ili popravljaju kosu za vas. Oni vam samo pokušavaju pomoći da izgledate i osjećate se najbolje i čine sve što mogu kako da bi vam pomogli.

3. Daju vam prostora kad vam treba

Bilo da je u pitanju prijatelj ili romantični partner, poštuje vaše potrebe za privatnim prostorom dok razmišljate ili se nosite sa situacijama u životu. Vašu potrebu za povlačenjem, u periodima kada trebate biti sami ne uzimaju osobno.

4. Pokazuju svoju ljubav prema vama, a da to nikada ne moraju izreći

Njihovi postupci dijele najistaknutije namjere njihovog srca, a znate da vas vole mnogo prije nego što riječi napuste njihove usne.

5. Opraštaju vam

Ne odlaze nakon prvog nesporazuma ili neugodne situacije koja se očituju u dinamici vaše platonske ili romantične veze. To ne znači da se istinska ljubav ili briga mjeri količinom vašeg toksičnog ponašanja kojeg su voljni tolerirati, ali znaju da ste samo čovjek i neće vas napustiti na prvoj prepreci.

6. Branit će vas iza leđa

Bez obzira na to što šutite ili jednostavno niste prisutni, osoba kojoj je iskreno stalo do vas ostat će lojalna i zaštitit ćete vaš ugled čak i kad niste tamo da biste tome svjedočili.

7. Sjećaju se važnih datuma u vašem životu

Bilo da je u pitanju vaš rođendan, godišnjica smrti prijatelja ili neki drugi datum koji izaziva emocije i ima poseban značaj za vas, sjetit će se.

8. Lijepo će se oprostiti od vas

Ako dođe dan kada se morate razdvojiti ili osoba osjeća potrebu da izađe iz vašeg života, pokušat će prekid učiniti što ugodnijim i ljubaznijim. Oprostit će se i objasnit će vam zašto odlaze.

11 znakova da misli na drugu ili vas vara

Izvor: thoughtcatalog.com

M.D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci