Grabovoijeva metoda za uklanjanje negativnih emocija

Kada smo preplavljeni nekom emocijom, naročito kada je to vrlo intenzivna negativna emocija, ne možemo misliti, djelovati ni govoriti sabrano, a čitava naša fiziologija je u stanju stresa. Kako se na lagan, brz i jednostavan način osloboditi takve emocije? Ova metoda dr. Grigorija Grabovoija može vam puno pomoći...

Svjetski poznati ruski znanstvenik Grigori Grabovoi, doktor fizike i matematičkih znanosti, akademik, autor otkrića polja stvaralačke informacije i stvaranja originalnih radova na predviđanju budućih događaja i njihovog upravljanja, razvio je brojne metode i tehnologije koncentracije svijesti radi postizanja željenih rezultata. Poznati su njegovi brojčani nizovi koji se koriste za različite svrhe, a jedna od njegovih metoda bazira se na vizualiziranju i unošenju informacija u srebrno-bijelu sferu.

Iscjeljujući niz brojeva dr. Grabovoija

Želite li se što prije osloboditi neke negativne emocije koja vam je uzburkala tijelo i duh toliko da ne možete trezveno razmišljati ni donositi odluke, svakako iskušajte ovu Grabovoijevu metodu.

Vizualizirajte srebrnobijelu sferu koja je sa svoje unutrašnje strane u potpunosti obložena ogledalima, kako lebdi na oko 40 cm ispred vas. Zatim obratite pažnju na to u kojem dijelu svog tijela najsnažnije osjećate negativnu emociju. Zamislite da je ta emocija poput klupka vune, izvucite nit tog „klupka“ i počnite ga prebacivati u srebrnobijelu sferu s ogledalima. Izvlačite tu nit i prebacujte u sferu dokle god u svom umu vidite da te niti još ima. Ona može mijenjati boju, čvrstoću, strukturu. Tek kada vidite da je cijelo „klupko“ u potpunosti prebačeno u sferu i nema ga više u vašem tijelu, emocija je uklonjena. Sada u sferu upišite srebrnobijelim slovima sedam puta ovaj brojčani niz: 1888948. Za kraj zamolite Stvoritelja da preuzme tu sferu i zamislite kako on odlazi daleko u vis i zauvijek nestaje u bijeloj ili zlatnoj božanskoj svjetlosti.

Osjetit ćete nevjerojatno olakšanje.

 

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci