Glazba za tantrički seks

Seks nije jedini način na koji se može iskusiti ekstaza, no svakako je jedan od najdostupnijih. Isprobajte tantru i osjetit ćete što znači kozmički orgazam

”Tri su osnovna elementa zbog kojeg u seksu postižemo blaženstvo. Prvo, potpuno nadilazimo vrijeme. Vrijeme ne postoji. Posve ga zaboravljamo, ono za nas staje, u njemu se tada ne nalazimo. Ne postoji prošlost, ne postoji budućnost. U tom jednom trenutku, sada i ovdje, sadržano je cijelo postojanje. Ovaj tren postaje jedini stvaran trenutak.

Kao drugo, u seksu gubimo ego, ega više nema... Vi ne postojite, a ne postoji ni onaj drugi. I vi i vaša ljubljena osoba se gubite, stvara se nova stvarnost, nastaje nova jedinica u kojoj se postojeće dvije gube - u potpunosti.

I kao treće, u seksu smo prirodni. Nestvarno se gubi, fasada i lice nestaju; društvo, kultura, civilizacija, sve nestaje. Postajemo dio prirode - baš kao što su to stabla, životinje, zvijezde. U tom se trenutku nalazimo unutar nečeg šireg - kozmosa, Taoa. Samo plutamo, nosi nas struja...”, kaže u Knjizi tajni vizionar i (kontroverzni) duhovni učitelj Osho, govoreći o tome kako nas seks dovodi do stanja ushita i blaženstva.

Ako ne znate ništa o tantri, pročitajte naš članak ovdje ili se upoznajte samo s osnovnim koracima ovdje, a onda se jednostavno prepustite glazbi da vas vodi...


DRAMATIČNA GLAZBA ZA TANTRU:
Themes, Vangelis


ISKONSKA, EGZOTIČNA GLAZBA ZA TANTRU: Boheme, Deep Forest


LATINO GLAZBA ZA TANTRU: Gipsy Kings

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci