Dopusti mi da te volim kada je lako i voljet ću te još više kada postane teško

U današnje vrijeme često zaboravljamo izraziti najdublje osjećaje onima koji ih zaslužuju znati. Ponekad se bojimo izgovoriti ono o čemu naše srce pjeva i o čemu naša duša sanja. Ako nemate osobu u svom životu kojoj biste posvetili ove riječi, razmislite još jednom, jer imate onu osobu koja ih najviše zaslužuje - sebe...

Osobi koja mi je sve na svijetu…

Moj um je odlučan, a osjetila izoštrena. Znam da nisi savršen i prihvaćam to. Možda nisi osoba za koju vjeruješ da jesi ili osoba za koju su mi rekli da jesi, ali nije važno.

Ja sam potpuno svjesna tvojih nesavršenosti i one nisu važne jer sam i ja nesavršena. U našem zajedničkom vremenu, uspjela sam te upoznati, pravoga tebe, a što sam ti bliže, to više intrigira sva ljepota skrivena u tebi.

Uživam učiti o tebi. Ogolio si mi svoj um i dušu, a ja volim svaki tvoj dio, čak i one dijelove kojih se sramiš.

Ne želim da skrivaš ono što ti se dogodilo ni da potiskuješ trenutke u kojima smatraš da si donio krive odluke, jer bez njih, ne bi bio osoba koju danas volim.

Obećavam ti da te nikada neću tražiti da budeš netko drugi, niti ću te ikada smatrati nekime koga treba popraviti. Volim te zato što si to što jesi.

Ponekad se osjećaš nepobjedivo poput munje, a ponekad krhko poput pahuljice.

Znam da se pokušavaš udaljiti kada misliš da bi me mogao povrijediti, ali moja ljubav nije slaba niti ju je lako poljuljati. Znam da me u duši svoje duše voliš jače no što je moguće opisati riječima.

U konačnici, jedino što od tebe tražim jest da mi dopustiš da te volim kada si tužan, nesiguran i zabrinut. Stajat ću uz tebe, voljeti te i učiniti sve da te zaštitim. Obećavam ti da više nikada nećeš ništa morati prolaziti sam.

Vjeruj u mene, vjeruj u nas i voljet ću te beskrajno.

Izvor: upliftconnect

Pripremila Tena Ožegić

Ostali članci