8 znakova da ste pronašli partnera - srodnu dušu

Srodna duša je netko s kim imate sveti „dogovor“ i obvezali ste se jedno drugome pomagati u duhovnom razvoju kroz mnogo života... Svatko ima puno srodnih duša, ne samo ljubavnog partnera. Srodne duše mogu biti djeca, roditelji, prijatelji pa čak i kućni ljubimci. A evo kako možete prepoznati da ste imali sreću i pronašli partnera koji je vaša srodna duša:

1. Snažna privlačnost

Kad se srodne duše sretnu, osjećaju trenutnu snažnu emotivnu reakciju jedno na drugo. To nije uvijek privlačnost, reakcija može biti i negativna. Ponekad postoji prepreka koju srodne duše moraju prebroditi da bi bile zajedno, a to se može manifestirati tako što jednog partnera izrazito nervira onaj drugi. Ipak, prisiljeni su biti i rasti zajedno sve dok ne shvate da ne mogu jedno bez drugog. U svakom slučaju, emocionalna reakcija je vrlo snažna.

2. Predanost razvoju

Jedan od najočitijih znakova srodnih duša je predanost. One su se obvezale podržavati jedna drugu na duhovnom putu. Budući da ste povezani na duhovnoj razini, sreća jedne duše je sreća druge. Podrška koju primate od srodne duše nešto je što još nikada prije niste iskusili, duboka i cjelovita.

3. Imate sličnu obiteljsku pozadinu

“Imao si psa po imenu Šarko i tvoja mama je rođena 5. travnja? Ja isto!“

Ako imate sličnosti u odrastanju s nekim, to je još jedan znak da ste srodne duše. Na primjer, oboje vas je odgojio samohrani roditelj, imali ste slična iskustva dok ste odrastali. To su one stvari koje među prvima otkrijete kad osobu upoznate i počnete razgovarati s njom. Puno sličnosti, pa opet dovoljno razlika da odnos bude zanimljiv!

4. Imate slične vrijednosti i životne ciljeve

Možda vam se osobnosti i sklonosti jako razlikuju, ali dijelite vrijednosti, životne ciljeve i moralna gledišta. Srodne duše se slažu oko globalnih pitanja i razloga zašto su se utjelovili na Zemlji. Na površini mogu postojati različitosti, ponekad i sukobi, ali to pomaže u daljnjem razvoju vaših duša.

5. Snažna intuicija

Najpouzdaniji znak da je netko vaša srodna duša je intuitivni osjećaj da vam je suđeno da budete zajedno. Ako ste upoznali nekoga i osjetili kao da vas je udario grom, snažnu, električnu privlačnost, osjećaj koji vas jednostavno preplavi. To zvuči jako otrcano, ali je doista istina. Ta intuitivna spoznaja često je vidljiva ljudima oko vas koji su vam bliski. To je ono kad vam kažu „stvoreni ste jedno za drugo“.

6. Propuštena prilika

Ovo je jedan od najgenijalnijih znakova srodne duše i doista pokazuje kako je svemir savršen. Mnoge srodne duše otkriju da su se skoro sreli više puta prije nego su se stvarno sreli. Možda ste bili na istoj konferenciji, ali se niste upoznali. Ili imate zajedničke prijatelje koji vas nisu predstavili jedno drugom. Možda ste se na nekom mjestu mimoišli za nekoliko minuta ili sati. To je taj sinkronicitet prisutan kod srodnih duša koji je priprema svemira za vaš susret, premda trenutak još nije pravi.

7. Neobičan susret

Svi smo čuli najneobičnije priče o tome kako su se neki ljudi upoznali. Svemir ima smisla za humor i ponekad nam mora pomoći da upoznamo srodnu dušu na neobičan način, ako prirodno ne gravitiramo jedno prema drugome.

8. Bezuvjetna ljubav

Da, da, znamo da su srodne duše otvorene, podržavaju i vole jedna drugu. Ali tu ima i više od toga. Srodnim dušama je čast podržavati i pomagati jedna drugoj. To je način na one pokazuju ljubav i pritom nema skrivenog motiva ili očekivanja da dobiju nešto zauzvrat. One jednostaavno daju ljubav bezuvjetno.

Mnogi nikad ne iskuse tu vrstu odnosa prije nego što upoznaju srodnu dušu, a to može biti vrlo čudan osjećaj kojemu u početku ne vjeruju.

To što ste sreli srodnu dušu ne znači da vas ta osoba nikada neće nervirati ili da se nikad nećete svađati. Ali ti izazovi pomažu vam u duhovnom razvoju i jačaju vašu povezanost.

Svaka povezanost je jedinstvena. Prekrasno je upoznati svoju srodnu dušu i to može biti velika utjeha u ludom svijetu u kojem živimo. Budite otvoreni za opažanje znakova susreta sa srodnom dušom!

Izvor: www.psychic-readings

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci