12 stvari koje snažna žena želi u ljubavi

Voljeti je lako, posebno snažnu i neovisnu ženu. Evo što ona očekuje...

Ovaj je tekst napisao muškarac za muškarce, ali mnoge žene kažu da je James M. Sama formulirao njihova očekivanja bolje nego što bi one to same učinile. Zato je pisan kao poruka muškom dijelu čitalačke publike koja broji više od 30 milijuna posjetitelja njegova bloga.

1. Ne očekujte med i mlijeko.

Nemojte izbjegavati razgovore o problemima. Sjednite i porazgovarate o njima sa ženom koju volite jer će jedino tako ostati pokraj vas. Ako postoji nešto što je muči, ona će to i reći. Ona je žena koja se nosi s problemima i rješava ih, a isto to očekuje i od vas.

2. Ne očekujte da se vaša veza temelji na SMS porukama.

Žene odlikuje vještina verbalne komunikacije, a poruke ne mogu izraziti sve nijanse. Naravno, razmjenjivanje poruka u toku dana koje održavaju kontakt je normalno, ali se potrudite da dopisivanje zamijenite komunikacijom oči u oči.

3. Ne očekujte da je impresioniraju vaše ludorije.

Svaki djetinjasti pokušaj da je napravite ljubomornom tako što ćete objavljivati na društvenim mrežama svoje slike u društvu drugih žena može izazvati samo kontraefekt. Jaka žena nikada nije ljubomorna jer ima dovoljno samopouzdanja i zna tko jest i tko nije vrijedan njenog vremena. Ako je spremna da vam se posveti u potpunosti - isto to očekuje i od vas.

4. Ne očekujte bespredmetne razgovore.

Jaka, zrela, elokventna, strastvena i obrazovana žena želi kvalitetne razgovore. Čak i kada se zabavlja, njene misli su usmjerene prema bitnim stvarima. Želite li njenu pažnju, trebali biste se naučiti nositi s tim.

5. Ona ne tolerira neodlučnost.

Vjerojatnost da se bavi stresnim poslom je velika, tako da ona nema vremena za besmislice i trivijalnosti. Ako ste neodlučni i nemate inicijativu, znajte da na nju to može negativno utjecati. Ona očekuje da odlučujete, budete kreativni i inovativni.

6. Ne očekujte da trpi nepoštovanje.

Zapravo, ovako nešto ne očekujte ni od jedne žene. Suvremene žene su hrabre, smjele, samopouzdane i znaju što žele. Jedno je sigurno: one ne žele biti s muškarcem koji ih ne poštuje i ne odnosi se prema njima onako kako zaslužuju.

7. Flegmatičnost je ne impresionira.

Važno je da znate što želite, bilo da to uključuje ili ne uključuje nju. Vaše mišljenje iza kojeg stojite uvijek je pozitivno u njenim očima.

8. Očekujte da će vas neprestano motivirati.

Jake žene žive život koji ima svrhu, ciljeve, one slijede svoju viziju. Ako je izabrala da takav život dijeli s vama, njena ambicioznost će se reflektirati i na vas. Znajte da pokraj sebe imate podršku, timskog igrača, nekoga tko na vas gleda kao na sebi jednakog.

9. Očekujte da vam se posveti u potpunosti.

Nezavisne žene su odane. Također, one očekuju da budete iskreni i posvećeni vezi; isto to, čak i više očekujte i s njene strane. Ona s jednakom strašću radi sve. Znajte da ni u koga nećete imati povjerenja kao što imate u nju.

10. Očekujte nova iskustva.

Njen je život bio zanimljiv i pun uzbuđenja i prije nego što ste se vas dvoje upoznali. Mnoštvo hobija, interesa i iskustava jesu ono što karakterizira njen život. Zato, očekujte da sve to podjeli i proživljava i s vama.

11. Radovat ćete se svakom novom danu provedenom s njom.

Dosada će postati nepostojeća riječ u vašem vokabularu, jer s njom nikada nije dosadno. Ona je uvijek u pokretu, tako da se nemojte iznenaditi da dok uživa na kauču iznenada predloži vikend putovanje.

12. Očekujte da ćete živjeti divno.

Kao motivirana, ambiciozna i inteligentna osoba sigurno stremite kvalitetnom životu. I zaista, ne postoji bolji osjećaj od onog kada znate da osoba koja je pored vas dijeli iste želje i aspiracije poput vas.

Sreća je nešto što vas čeka na zajedničkom životnom putu jer jake žene vole iskreno i duboko. Ona će probuditi ono što je najbolje u vama. A ipak, ostat ćete ono što jeste, onaj muškarac u kojeg se zaljubila.

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci