11 znakova da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu

Kad bi vaša spavaća soba mogla pričati, vjerojatno biste se zacrvenjeli. Od vrelih ljubavnika do razočaranih uzdaha, prihvaćali ste izazove u ime žudnje i imate priče koje to dokazuju. A ako je trenutno vaš seksualni život toliko uzbudljiv da razmišljate o tome da stavite aparat za gašenje požara ispod kreveta, to je znak da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu

Kada ste se prvi put našli među plahtama, imali ste osjećaj da će to biti drugačije nego s ijednom drugom osobom. Možda ste mislili da je bolje da ne govorite koliko vam je fenomenalno s njim, da ne "ureknete" taj sjaj kako strast ne bi nestala. No, to je razlika između ludog seksa za jednu noć i seksualne srodne duše. Seks sa srodnom dušom ne može se "ureći" i seksualna privlačnost ne blijedi.

Stvar je u povezanosti među vama. Čak i kada ste potpuno odjeveni, vaša seksualna kemija je osjetna. I premda je taj osjećaj fantastičan, postoji i dublja poveznica među vama od čiste strasti. Sve komponente srodne duše trebaju biti na svom mjestu da bi seks bio izuzetan.

Pogledajte ovih 11 znakova da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu i provjerite koliko se u njima prepoznajete.

Nije vam do izlaska
Kada odbacujete planove za izlaske jer radije ostajete kod kuće u krevetu s partnerom, to je siguran znak. Čak i vaš najdraži restoran, u usporedbi s time, zvuči nezanimljivo.

Zna što činiti, bez vaših uputa
Kako je objašnjeno u Psychology Today, seksualna kompatibilnost nužna je za zadovoljstvo, a sa seksualnom srodnom dušom zadovoljstvo je zajamčeno. Usklađeni ste i oboje točno znate što učiniti da ono drugo doživi vrhunski užitak.

Daje vam komplimente
Rado vas pohvali, kako u krevetu, tako i izvan njega. To je još jedan podsjetnik da malo laskanja čuda čini.

Nesebičan je
Kad ste s tom osobom, nije vam potreban razlog da prestanete glumiti orgazam, jer je svaki stvaran. Vaša seksualna srodna duša uvijek se pobrine za vaš užitak, makar to značilo da on mora pričekati.

Uzbuđuje vas njegov dodir
Kada je među vama ona posebna kemija, i dodir malog prsta na ruci šalje trnce uzbuđenja po cijelom tijelu.

Večera ne prolazi bez dodira
Ništa čudno ako ne možete izdržati da se ne dodirujete, čak i kad je pred vama najfinije jelo. Psychology Today kaže da su vaši instinkti povezani s dodirom i vi znate kako ih koristiti, bez ikakve upute. Budimo iskreni, pravi dodir stvarno ima čudesan učinak.

Osjećate se potpuno ugodno
Svaki tračak kompleksa vezanih uz izgled vašeg tijela ili seksualnu izvedbu, izlijeće kroz prozor onog trenutka kada se vas dvoje nađete goli u istoj prostoriji. Osjećate se ugodno i udobno kada ste zajedno, bez obzira u kojoj ste pozi.

Želite iskušavati nove stvari
Svakoga nešto drugo uzbuđuje, a eksperimentiranje s partnerom je zabavno kada je on vaša seksualna srodna duša.

Drugi ljudi primjećuju vašu kemiju
Kada je između dvoje luda ljubavna kemija, gotovo svatko u njihovoj blizini to može osjetiti. Ako vaši prijatelji komentiraju nešto u tom smislu, možete biti sigurni da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu.

Ne maštate o drugim ljudima
Toliko ste sretni i zadovoljni s tom osobom, da nemate seksualne fantazije ni o kome drugom. Čak i kad u časopisu vidite "najseksi ljude godine", ne da vam se ni prolistati te stranice.

Uvijek znate da ste sigurni
Osim slatke i vrele ljubavi koju dijelite, znate i to da ako u bilo kojem trenutku poželite stati, on će to odmah učiniti. Bez pitanja. Ne možete imati zdravu vezu bez povjerenja i sigurnosti, a posebno kad je riječ o seksualnoj vezi.


Izvor: www.romper.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci