11 znakova da misli na drugu ili vas vara

Premda većina muškaraca misli da se to ne primjećuje, često postoje znakovi "petljanja" iza leđa. Ako brinete da vas partner ne ostavi radi druge žene, obratite pažnju na ove znakove...

Opazite li ove znakove kod vašeg partnera, možda je vrijeme da razmislite o prekidu.
Od svih razloga prekida veze, ostavljanje zbog druge žene vjerojatno je najbolniji. U većini slučajeva, žena koju muškarac ostavi zbog druge žene, ne sluti da će to uslijediti. Najbolji način za obranu od takve vrste prekida je prepoznati znakove da on viđa drugu ženu i prema tome postupiti.

1. Emocionalno se udaljio od vas
Većina se muškaraca, kada namjerava to učiniti, počinje emocionalno distancirati od partnerice. To uključuje manje gledanja u oči, odbijanje razgovora, zahladnjenje u odnosu i općenito manju zainteresiranost nego prije. Osim što je klasičan znak prijevare, to je i znak da se sprema izaći iz veze.

2. Više ste cimeri nego partneri
To može biti i uzrok za varanje, i znak da je među vama uskoro gotovo. Ako vas redovno odbija kada želite seks, to je velik razlog za brigu. Ako nije raspoložen za seks iako se trudite ispuniti mu svaku želju na tom planu, to znači da "to" dobiva negdje drugdje i u procesu je udaljavanja od vas.

3. Vrijeme koje provodi s vama drastično se smanjuje
Kad muškarac koji vara odluči "uskočiti u drugi brod", obično jako smanji količinu vremena koju provodi sa svojom trenutnom partnericom. To je stoga jer mu ta veza više nije prioritet i većinu vremena provodi sa svojom budućom djevojkom.

4. Novca je sve manje
Iako vi plaćate većinu računa, a on radi prekovremeno, novca je sve manje? Vjerojatno štedi za troškove razvoda, troši novac na drugu ženu ili plaća drugi stan. To je znak da trebate prekinuti vezu s njim.

5. Prestao se truditi oko vašeg odnosa
Shvatili ste da se jedino vi trudite da ostanete zajedno? Možda radi na tome da vi ostavite njega, kako bi si olakšao izlazak iz veze. Ili mu je jednostavno prestalo biti stalo do te mjere da se i ne trudi pojavljivati.

6. Počinje vas skrivati od javnosti
Jedna od stvari koje muškarci čine kada ostavljaju partnericu zbog druge žene je da se s njome sve rjeđe pojavljuju u javnosti. To se događa postepeno. On izlazi u društvo a ona ostaje kod kuće. Ako je to slučaj u vašem odnosu, vrijeme je za prekid. On je bio dovoljno jasan.

7. Uhvaćen je u varanju i prije, vjerojatno s istom ženom
Muškarac koji je prije varao vjerojatno će to učiniti i dok je u vezi s vama. Takvi su muškarci skloni iskoristiti priliku kada se pojavi. Ako ste s muškarcem koji je prije varao, bolje da vi ostavite njega nego on vas.

8. O nekome imate loš osjećaj
Kada sazna za prijevaru, većina ljudi shvati da se to dogodilo s osobom od koje su se osjećali najugroženije. Ako ste inače opuštena osoba koja se u blizini neke žene počinje osjećati izrazito nelagodno, možda vam intuicija nešto govori.

9. Određena osoba ima prioritet pred vama
To je jedan od najočitijih znakova da će vas zamijeniti drugom. Muškarcu je žena koju voli važnija od svih drugih žena. Ako je vašem muškarcu neka druga žena važnija, gotovo sigurno nešto osjeća prema njoj. Ako pokušavate s njim razgovarati o toj prijateljici, a on to odbija, ili će vas ostaviti zbog nje, ili očekuje da ćete živjeti u njenoj sjeni.

10. Pokušao je iznenada prekinuti s vama, ne rekavši vam razlog, ali ste se pomirili
Često, kada muškarac odjednom prekine, bez ikakvog znaka upozorenja, i ne želi reći razlog tome, vjerojatno je riječ o drugoj ženi. Ako je to jednom pokušao učiniti, gotovo sigurno će to pokušati ponovno.

11. Doslovno se osjećate istisnuto iz njegovog života i budućnosti
Svi mi osjećamo kada smo u nečijem životu željeni a kada ne. Ako osjećate kao da vas tjera da odete ili vas izostavlja iz svojih planova za budućnost, vjerojatno će vas ostaviti. Ako je netko drugi uključen u njegov život više nego vi, to je prilično siguran znak da će vas ostaviti zbog druge.

Izvor: www.yourtango.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci