Vježba za pokretanje energije: Što ako je sve moguće?

Izađite iz uloge pasivnog promatrača i uloge žrtve. Probudite urođenu energiju koju nosite u sebi i uz pomoć ove vježbe otkrijte sve mogućnosti do kojih možete doći u svakom svom trenutku...

Pokrenite svoju energiju i osvijestite svoje neograničene mogućnosti

Aktivirajte energiju koju želite

Pokretanje energije osnažuje vaš život. Izlazite iz uloge žrtve i stajete na mjesto izvora u sebi. Zastanite na trenutak pa tiho i s puno pažnje izgovorite u sebi: Što ako je sada sve moguće?

Pažljivo osluškujte i osjetite svaki trenutak dok izgovarate ovo pitanje. Spojite se s njim dok emitirate, primate i bivate ovo pitanje. Svjesno ga desetak puta ponovite u sebi i energija u vama će se početi polako mijenjati. To će biti jasan pokazatelj da ste svoju pažnju i namjeru usmjerili prema otvaranju drugačije budućnosti.

Sada pomislite kako uključujete i aktivirate energiju koju želite u ovom trenutku. To može biti energija novca, radosti, lakoće, zabave, koncentracije, čega god želite. Dopustite sebi da osjetite prisutnost te energije u tijelu, oko tijela, posvuda u svakom kutku Univerzuma. Imajte Svjesnost da se ona sada energetski giba da bi vam se što više približila i kako biste je osjetili. U vašem je tijelu centar aktiviranja, primanja i davanja.

Otpustite nepotrebno

Pomislite kako otpuštate sve ono što vas ometa u ovom procesu i nastavite biti prisutni i svojim tijelom i energijom koju ste pozvali. Nije potrebno ništa zamišljati, vizualizirajte ili kroz emociju stvarajte. Sve već jest, samo dopustite sebi da sve postoji i ostanite u Svjesnosti i prisutnosti energije.

Ovaj proces možete vježbati koliko god želite i svaki put će biti drugačiji. Energija je uvijek u pokretu i vaše Biće je uvijek živo, stoga se zabavljajte i otkrivajte sve mogućnosti do kojih možete doći aktiviranjem nove energije u svakom svom trenutku.

Igor Ergić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci