Tjedan u kojem ste rođeni otkriva vašu duhovnu životinju: Saznajte svoju budućnost

Tjedan u kojem ste rođeni ukazuje na vašu duhovnu životinju i što ona poručuje o vašem životu, sudbini, karakteru i budućnosti...

Tajne vašeg karaktera i skrivene lekcije

Tjedan u mjesecu u kojem ste rođeni povezan je s određenom duhovnom životinjom, koja može ukazivati na tajne vašeg karaktera, ali i na budućnost i skrivene životne lekcije. Mnogi drevni kalendari bavili su se predviđanjem sudbine i tumačenjem crta osobnosti, a u svakom je bilo važno oslanjati se na brojke u danu, tjednu i godini rođenja.

Tjedan u kojem ste rođeni može ukazivati koja je vaša duhovna životinja i što ona poručuje o vašem životu, sudbinu, karakteru i budućnosti. Svaki mjesec ima četiri tjedna, a saznajte što ukazuje vaš tjedan rođenja:

Prvi tjedan (Moćni Medved) - od 1. do 8. u mjesecu
Drugi tjedan (Konj) - od 9. do 15. u mjesecu
Treći tjedan (Soko) - od 16. do 22. u mjesecu
Četvrti tjedan (Jelen) - od 23. do 29. u mjesecu
Brojevi 30 i 31 - se odnose na prvi tjedan u mjesecu

Prvi tjedan od 1. do 8., 30. i 31. dan - Moćni medvjed

Vaša duhovna životinja je medvjed. Ova životinja govori mnogo o vašoj najdubljoj suštini. Snažni ste, pametni, velikodušni prema onima koje volite, pažljivi i vrlo proračunati. Po pravilu, kada ste ljuti, pokazujete najnegativniju osobinu svog karaktera. Ali, ova osobina često "radi" za vaše interese. Naučite vjerovati svojoj intuiciji. Koristite svoju energiju u svoju korist. Budite hrabri u savladavanju nečeg novog i ne plašite se nepoznatog - to je tajna velike budućnosti.

Drugi tjedan od 9. do 15. - Konj

Ova duhovna plemenita životinja simbolizira slobodu, uživanje u životu i sposobnost da budete slobodni. Imate sposobnost suočite se s izazovima i izdignuti se iznad situacije. Zvijezde nastoje ostvariti svoj cilj, ništa vas ne može zaustaviti - nećete zastati ni pred najtežim preprekama. Tražite ravnotežu te kompromis između slobode i obaveza. Naučite uravnotežiti svoju energiju.

Treći tjedan od 16. do 22. - Sokol

Vjerovano ste spontani, neovisni i imate izražene liderske osobine. Možete vidjeti cijelu sliku i istovremeno uzeti u obzir i najmanje detalje u čitavom kontekstu. Odgovara vam raditi u timu, ali više volite osobni rast i samostalan razvoj. Ljudi teško stječu vaše povjerenje. Vaša spontanost se često pretvara u impulzivnost. Treba razviti intuiciju - to je ono što će vam pomoći u najtežim situacijama. U budućnosti vas očekuje veliki uspjeh, ali nemojte zapostaviti privatni život jer sreća neće biti potpuna.

Četvrti tjedan od 23. do 29. - Jelen

Vi ste bistra osobnost s izvanrednim karakterom. Imate sposobnost unijeti svijetle boje u svakodnevni život i rutinu. Donosite ljudima optimizam, ljubav, radost i sreću. Često zaboravite na sebe od pretjerane brige za druge. Budite oprezni - imate tendenciju podcjenjivati ozbiljnost situacije. U životu vas očekuju brojni izazovi i razočaranja, ali bit ćete sretni ako ostanete dosljedni svojoj prirodi.

Izvor: Sensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci