Test: Je li blokirana vaša treća čakra?

Treća čakra je centar životne energije i transformacije. Odgovorite na 12 jednostavnih pitanja i otkrijte je li vaša Manipura čakra blokirana te doznajte kako ju ponovno aktivirati


Na sljedeća pitanja odgovorite s "da" ili "ne" da biste saznali je li vaš solarni pleksus blokiran:

1. Imate li potrebu biti kontroliran od strane drugih?

2. Nedostaje li vam samokontrole?

3. Osjećate li se generično i prosječno?

4. Nedostaje li vam samopouzdanja i energije?

5. Da li često kritizirate druge ili pretjerano težite savršenstvu?

6. Da li ste ponekad toliko tašti da to vodi prema mržnji ili bijesu?

7. Da li konstantno očekujete pažnju drugih?

8. Nedostaje li vam energije za manifestiranje vlastitih zamisli?

9. Osjećate li se često kao žrtva?

10. Imate li problema s probavom ili želucem općenito?

11. Imate li poremećaj u prehrani?

12. Imate li često grčeve u mišićima?

manipura

Rezultat:

8 ili više DA ukazuje na to da je vaš treća čakra potpuno blokirana ili iscrpljena radi zlouporabe. Trebali biste svakodnevno prakticirate ove rituale da biste izbalansirali solarni pleksus i time došli do željenih postignuća, akcija i promjena. Jednom kad razvijete i utvrdite sugerirane korake u svojoj dnevnoj rutini, počet ćete razvijati samopouzdanje i potrebnu hrabrost da živite život onako kako to istinski želite.

6-7 DA indicira da vaša Manipura zahtijeva vašu veliku pažnje a ovim dnevnim praksama ćete osigurati njezin balans kako biste ispunili svoj najveći potencijal.

4-5 DA govori da ste možebitno zlouporabili energiju Manipure i to vas onemogućava da razvijete svoje emotivne i fizičke vještine i potrebnu energiju koja biste u život unijeli sve željene promjene. Da biste to postigli i uravnotežili treću čakru, pratite ove preporučene rituale.

2-3 DA indicira da je vaš Manipura otvorena primiti i ekstrahirati potrebnu energiju za stvaranje i preobražaj. Ipak, imate još malo posla da biste ju doveli u potpunu ravnotežu. Kako biste dodatno razvili samopouzdanje i samopovjerenje potrebno da još lakše djelujete, da biste bili proaktivni i bliže optimalnom stanju svog fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog tijela prakticirajte ove rituale.

0-1 DA znači da je vaš solarni pleksus većinu vremena potpuno u ravnoteži i da vam daje potrebnu energiju da se ostvarujete i unapređujete kao ljudsko biće. Također, znači da možete primiti energiju prve dvije čakre (korijenska i sakralna), koje vam omogućuju da budete i fizički i emocionalno snažni i stabilni. S ciljem da zadržite trenutni balans, povremeno prakticirajte ove rituale.

Moglo bi vas zanimati i :

Test: Je li blokirana vaša prva čakra?

Test: Je li blokirana vaša druga čakra?


Jagdeesh Kaur

Više o autorici Jagdeesh Kaur, certificiranoj učiteljici kundalini joge i Shakti plesa doznajte na Soul Temple.

Jagdeesh Kaur

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci