Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš broj Srca

Broj Srca sadrži jezik vaših emocija, kao i ono što trebate ispuniti u romantičnom odnosu. Doznajte svoj broj i razotkrijete svoj i partnerov "jezik ljubavi" kako biste shvatili što je ono za čim vaša duša žudi ili kako biste lakše prepoznali pravog partnera

Kako izračunati broj Srca

Broj Srca je zbroj mjeseca u kojem ste rođeni i zadnje dvije znamenke godine  rođenja. Na primjer, ako ste rođeni u 10. mjesecu 1962. godine, broj vašega Srca je 9 (10+6+2=18, a 1+8=9). Ovaj broj se smanjuje na brojeve od 2 do 11.

Ovaj broj odgovara na pitanje: Što trebam ispuniti u romantičnom odnosu

Broj Srca sadrži jezik vaših emocija, kao i ono što trebate ispuniti u vezi - osobito romantičnom odnosu! Brojevi predstavljaju različite emocionalne dijalekte, a Broj Srca pomaže nam otkriti i razumjeti prirodu našeg i partnerovog "jezika ljubavi".

Tantrička numerologija: Izračunajte svoju životnu svrhu

Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš broj Duše

 srce anđeli

Broj Srca u broju 1

Broj Srca nije povezan s brojem 1

Broj Srca u broju 2

Žudnja za životom i potreba za ugodnim, povjerljivim odnosima, mantra je Srca u broju dva. Volite biti društveno uključeni, za vas je jako važno imati prijatelje, družiti se, biti pozvan na zabavu.

Velika odanost je vaša vrlina. Za vas je imperativ mudro odabrati partnera koji nije neka "lutalica“ da ne upotrijebimo grublju riječ jer to bi kod vas izazvalo veliku količinu napora i poteškoća.

Pretvorite "Emociju“ u „Devociju“, čime usmjeravate prekomjernu emocionalnu energiju, a ako s vremena na vrijeme počinjete primjećivati bilo kakvo pasivno ili agresivno ponašanje, provjerite da li idete u tom smjeru. Ponekad vam je teško izravno komunicirati jer ne volite sukobe.

Broj Srca u broju 3

Srce u broju 3 je razigrano, nestašno, kreativno, ali također je podložno intenzivnim raspoloženjima. Imati neki kreativni projekt ili put jako je važno za vašu divnu energiju, važno je da se osjećate sretno.

Potrebna vam je njegujuća i podržavajuća energija u romantičnoj vezi jer ćete jako patiti s nekim tko je arhetip "hladne ribe". Zadržite otvoreni um s ovim srcem punim ljubavi i tako ćete uvijek imati nove ideje za dijeljenje i zabavu.

Broj 3 predstavlja hranu, tako da će biti dobar početak ako vas netko pozove na večeru ili vam skuha dobar obrok. Djeca su važan dio vašega života, ali budite sigurni da ste spremni na to prije nego što se odlučite biti roditelj. U negativnom dijelu ove osobnosti, može se skrivati neka tajna, loša navika, stoga provjerite da nema nekih skrivenih ovisnosti.

Broj Srca u broju 4

"Reci što misliš, i misli što kažeš!", mantra je Srca u broju 4. Dosljednost, pouzdanost i osjećaj brige o svima, pozitivna je vibracija ovoga Srca. Nemojte se žuriti s romansama jer vi trebate osjetiti da ste dostojni svoje prave ljubavi i ona vas. Dostojanstvo, pouzdan karakter i radna etika vaše su vrline.

Ako netko ima plan ili viziju za vaš život, vi ćete reći: “Hej, to je moja stvar”. Vi trebate čuti prave riječi kako bi se osjećali sigurno i voljeno jer nije vam dovoljno reći: "Znaš da te volim, rekao/rekla sam ti to i prošli tjedan!" Gotovo svaki oblak s neba može biti uklonjen ako dobijete veliki zagrljaj i ako vam draga osoba kaže: "Ti si Sunce moga života."

Broj Srca u broju 5

Držite otvoreni um i budite fleksibilni jer vi ste „divlja karta“ u špilu. Sloboda je ovdje glavna tema, mrzite osjećaj vezanosti na bilo koji način. "Čekat ćeš dugo vremena na mene", mogla bi biti vaša mantra i partner će se morati prilagoditi vašoj spontanoj energiji i pogonu. „Petica“ može biti jako zabavna, sve dok su drugi usredotočeni na nju.

Duhovni test za vas je učiti se disciplini i dosljednosti, kako bi mogli doživjeti dubinu vlastite svjesne zrelosti. Seks je često jako važan za vas: "Nemoj mi govoriti da me voliš, dokaži to!". Ovo Srce će obično trebati posijati podosta divlje „zobi“ prije nego što bude spremno smiriti se uz jednu osobu.

Broj Srca u broju 6

"Dome, slatki dome, nema mjesta poput doma"; „I tako su živjeli sretno do kraja života“, mantre su Srca u broju 6. Ovi ljudi žele nekoga tko je zaštitnik i davatelj. Kuća, obitelj dom, obiteljsko gnijezdo i ognjište koje se čuva s ljubavlju, odanost obitelji, sve to stavlja osmijeh na njihova lica.

Iskrenost i predanost, žrtvovanje za "dobrobit svih" snažno odzvanjaju ovim Srcem koje predstavlja obitelj, ljubav i zajednicu, stoga budite sigurni da ste usklađeni s njihovim temeljnim vrijednostima ili neće biti dobro. Ako pokušate izaći iz veze s ovim brojem, budite spremni na najgore kada zatvarate vrata za sobom. Ovo Srce može biti jedno od najboljih bračnih partnera kojega možete zamisliti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci