Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš broj Puta

Broj puta pokazuje što morate učiniti tijekom ovog života da biste se osjećali ispunjeno i uspješno. Niste li još sigurni koja je vaša svrha, zbog čega ste ovdje na ovom svijetu, broj Puta bi vam mogao dati smjernice

Kako izračunati broj Puta?

Broj Puta je zbroj datuma, mjeseca i godine rođenja i predstavlja još jedan Izazov na vašem životnom Putu. Na primjer, ako ste rođeni 27. 4. 1982. godine, zbrajite sve znamenke: 2+7+4+1+9+8+2=33, a zatim zbrojite 3+3=6 (jer je dobiveni broj potrebno svesti na broj između 1 i 11). Dakle, broj vašega Puta krije se u broju 6. 

Tantrička numerologija: Izračunajte svoju životnu svrhu

Broj Puta odgovara na pitanje: Kako možemo preobraziti svoj život da bismo dovršili svoju životnu misiju zbog koje smo se rodili?

Ovaj broj je ključ za ispunjen život i razumijevanje tko smo i zašto smo ovdje baš u ovom trenutku. Osobine koje se kriju u vašem broju Puta treba živjeti i razvijati iz dana u dan jer ćete u protivnom uvijek osjećati kao da vam "nešto" nedostaje u životu.

Ovaj broj predstavlja i talente koje trebate savladati u ovom životu kako biste se osjećali potpuno i ispunjeno. On nam pokazuje koje putove odabrati i kako se njima služiti kako bi radili ono što volite i trebate da biste živjeli sretno i da biste ispunili svoju osobnu misiju.

Broj Puta u broju 1

Potrebno je izražavati kreativnost u bilo kojem obliku kako bi se osjećali duboko ispunjeni u ovom životu. Koristite tu kreativnost da biste pomogli i sebi i drugima. Imate veliku želju i potrebu svjesno "slijediti svoju sretnu zvijezdu", a to možete postići samo uravnoteženjem srca i glave - neka vam suosjećanje i kreativnost budu u balansu.

Broj Puta u broju 2

Svoje ispunjenje u ovom životu ćete pronaći posvećujući se slušanju svojeg unutarnjeg glasa i povezanosti sa svojom Dušom. Ove osobine trebate jasno i otvoreno pokazivati kako biste mogli osloboditi sebe, ali i druge od usamljenosti.

Ključ vašega uspjeha i ispunjenja u ovom životu je vaša pobožnost, odanost, vjera. Posvećenost znači uspjeh u vašem životu. Vaš put je put ljubavi i odanosti. Velika vam je želja biti u smislenim, lijepim odnosima. Kako biste u tome uspjeli, trebate ponekad riskirati, a nikad nije kasno početi. Previše oprezan pristup u odnosima može značiti da propuštate neke divne prilike!

Broj Puta u broju 3

Svoje životno ispunjenje možete pronaći u brizi za sva bića. Kako biste stvorili balans u svim životnim situacijama, trebate jednako voditi brigu o drugima ali i o svojim potrebama. Trebate gledati svijetlu i pozitivnu stranu u svemu, u ljudima i situacijama, ali ključno je da preuzmete odgovornost za sebe, da uvijek imate nadu i vidite svjetlo na kraju tunela. Ako ne vidite pozitivnu stranu u svemu, barem se nasmijte, jer humor vam pomaže pronaći svjetlost u tami. Uklonite negativnosti prema sebi (bijes, samooptuživanje, autodestruktivnost), gradite ljubav prema sebi.

Broj Puta u broju 4

Vi trebate služiti s ljubavlju i čistom nesebičnosti kako biste ostvarili svoje životno ispunjenje, pomoći drugim ljudima da pronađu smisao i vrijednost u svojim životima. Posvetite svoj život drugima, jer poniznost i služenje ključevi su vaše sreće. Ako ispunjavate svoje vlastite potrebe prije drugih, to će vas u konačnici uvijek dovesti do neuspjeha. Služeći drugima, sve vaše potrebe i želje bit će u potpunosti ispunjene.

Vaša je najveća želja i potreba u ovom životu, biti u ravnoteži s vašim unutarnjim i vanjskim svijetom. Umjesto da izbjegavate ovu ravnotežu, trebate ju tražiti. A ključ se krije u meditaciji!

Broj Puta u broju 5

Vi ćete doživjeti svoje ispunjenje u ovom životu podučavajući druge svojim primjerom, tako da ste im inspiracija. Vaš put u ovom životu je biti učitelj, učiti druge na primjeru vlastitog života. To se postiže tako da zaista živite svoj način života, da "prakticirate ono što propovijedate", da drugi uče od vas, tada ćete se i vi osjećati ispunjeno. Postoji određeni problem u dijeljenju s drugima i iskrenom povezivanju. Radite na tome i život će vam se magično promijeniti.

Broj Puta u broju 6

Najbolji izraz vašeg životnog puta je da ste u molitvi i meditaciji, te da tu svijest podijelite s drugima. To je vaš Put do uspjeha i ispunjenja u ovom životu, posvećena i prosvijećena osoba. Kroz koncentraciju, fokus, projekciju, stabilnost i kontrolu vi pronalazite uspjeh u ovom životu. Savjet: Stvorite svoju vlastitu realnost sa svojim rukama, ne očekujte to od drugih.

Broj Puta u broju 7

Da bi bili ispunjeni u ovom životu potrebno je da razvijete svoju sposobnosti za bezuvjetnu ljubav i apsolutnu zahvalnost, da se posvetite podizanju drugih dajući im inspiraciju i nadu.

Vaš ključ uspjeha u ovom životu je biti blaga i milostiva osoba prema drugima. Vaša prisutnost je vrlo moćna. Koristite ovu energiju da podignete čovječanstvo svojim riječima, glazbom, postupcima. Savjet: budite ono što želite biti, neovisno o bilo čijim očekivanjima.

Broj Puta u broju 8

Vi ćete naći ispunjenje u ovom životu donoseći radost, energiju, nadu i iscjeljenje drugima, pomažući im da pronađu svoju neustrašivost i vitalnost. Kroz vašu radost i suosjećanje, vi ćete postati uspješni u ovom životu, a pomaganje drugima ispunit će svrhu vašega života.

Radite sa svim mogućim izvorima energije (meditacija, disanje, sunce, voda, zdrava hrana) - bilo koji oblik koji vam daje snagu i vitalnost da biste dobili što više energije za iscjeljivanje potrebitih.

Broj Puta u broju 9

Vi ćete naći svoje životno ispunjenje kroz suptilni tijek života. Najbolje ćete se izraziti izlaganjem svog znanja s milošću i smirenošću kako bi umirili druge ljude. Kako bi se osjećali potpuno, uspješno i ispunjeno morate postati izuzetno mirna i vješta osoba u svim životnim situacijama. To se događa kroz iskustvo doživljavanja situacija na suptilnoj razini, u dubini vlastite smirenosti, gdje ćete se moći okrijepiti i nadahneti druge. Meditirajte i postat ćete vrlo mirni i stabilni.

Učite, istražujte, naučite kako komunicirati ogromno znanje koje leži u vama. Učinite to, ali na nježan, suptilan način, bez grubih riječi ili nametanja svojih stavova.

Broj puta u broju 10

Ključ za ispunjenje vaše sudbine u ovom životu je da živite u stanju apsolutne kraljevske hrabrosti i sjaja! To dolazi iz vaše neustrašivosti i sjaja tako da će i drugi biti inspirirani vama, a vi ćete tako i sami postati ispunjeni.

Ljudi od vas očekuju da ste blistavi, kreativni, hrabri. Nemojte razočarati sebe, niti njih svojom povučenošću, stidljivošću, neuspjesima. Stvoreni ste i rođeni da sjajite, da uspijete. Radite na tome bez prestanka!

Broj Puta u broju 11

Svoje životno ispunjenje ćete pronaći postavši stalan podsjetnik i primjer beskonačne, stvaralačke, fleksibilne svijesti. To će se najbolje izraziti kada koristite svoje darove i moći kako biste privukli ljude ka njihovoj najvišoj svijesti.

Imate "misiju" u ovom životu, istaknuti se u svim područjima života i biti sigurni u svoja znanja i postignuća. Imate urođenu "svjesnost" o sebi, o svojim snagama i slabostima. Znate i osjećate da je sve što vam je potrebno bilo predviđeno za vas i da je sve što trebate učiniti, zapovjediti toj manifestaciji. Nemojte čekati, skupite svu svoju hrabrost i energiju - i krenite! Ovo je izuzetan životni Put!

Moglo bi vas zanimati i:

Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš broj Duše

Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš broj Karme

Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš broj Dara

Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš Sudbinski broj

Više o autorici doznajte ovdje.

Ljiljana Valdec Horvat, učiteljica Kundalini joge

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci