Tantrička numerologija: Što vam otkriva vaš broj Duše

Broj Duše otkriva vašu suštinu, ukazuje na ono što vas čini najsretnijima ali i najjadnijima. Izračunajte svoj broj Duše i dobit ćete ključ za postizanje unutarnjeg mira i daljnji uspješan rad na sebi

Kako izračunati broj Duše

To je dan kada ste rođeni. Na primjer ako ste rođeni 2. u mjesecu, broj vaše Duše je 2, ako ste rođeni 10. u mjesecu, broj vaše Duše je 10, ako ste rođeni 11. u mjesecu, broj vaše Duše je 11, ali ako ste, ste na primjer, rođeni 27. u mjesecu broj vaše duše je 9 (2+7=9). Broj je potrebno svesti na jednoznamenkasti - između 1 i  11.

Ovaj broj odgovara na pitanje: Tko sam ja

Otkriva vaš korijen, vašu suštinu, vaš pravi identitet. Ovaj broj je suština vašega identiteta, pokazuje kako se odnosite prema samima sebi, ukazuje vam na ono što vas čini najsretnijima, ali i najjadnijima.

Na ovom broju potrebno je prvo raditi jer predstavlja izazov svega onoga kako mi vidimo i prihvaćamo sebe, našu unutarnju dimenziju, ono naše „unutarnje Ja“. Ukazuje nam na ono na što trebamo obratiti pažnju kako bismo postigli unutarnji mir i daje nam ključ za daljnji uspješan rad na sebi.

Tantrička numerologija: Izračunajte svoju životnu svrhu

Broj Duše u broju 1
Trebate imati na umu da duh ili duša postoji u unutarnjoj dubini vašega bića i da trebate „kopati“ duboko u svojoj svijesti i psihi kako biste otkrili njezine pozive. Biti logičan je dobra stvar, ali oslanjajući se u potpunosti na svoje racionalne snage pod cijenu intuitivnog znanja može vas dovesti u zabludu. Ovdje postoji sukob između glave i srca.

Ove lekcije su povezane oko razvijanja kvaliteta poniznosti, hrabrosti, buđenja kreativnosti i življenja iz srca. Ova vibracija daje osobu koja ima snažne ideje i ideale, ali može zaglaviti u prepirkama vlastitoga uma, posebno kada je pod stresom, a tada previše koristiti svoju mentalnu energiju umjesto da sluša srce. Teško vam je izaći iz ove mentalne petlje jer su za vas stvari ili crne ili bijele, ispravne ili pogrešne. Rješenje za mnoge probleme često dolazi iz energije suosjećanja. Unutarnji mir možete pronaći samo kada srce nadiđe um.

Vi ste vođa po prirodi, ali trebat ćete razvijati hrabrost za taj iskorak. Možete imati velike snove, ali možete ih ostvariti isključivo samodisciplinom. Volite neovisnost i slobodu, posjedujete unutarnju snagu, ali svoj um trebate usmjeriti prema neutralnosti i poniznosti.

Broj Duše u broju 2

Mir možete pronaći samo spajanjem sa svojim unutarnjim, duhovnim dijelom sebe. Prakticirajte ovu povezanost, pronađite duhovno vodstvo.

Osjećate duboku čežnju za pripadanjem, ali ta silna čežnja može uzrokovati da previše „dajete sebe” ljudima koji vas mogu iskorištavati. Zapitajte se: „Što mogu naučiti iz ovog odnosa ili ove situacije?”. Ova vibracija daje snažne uvide u lekcije koje trebate naučiti u ovoj inkarnaciji.

Najveći izazov za vas je nedostatak osjećaja koji vas upozorava na potencijalnu opasnost. Jedna od stvari koju trebate prevladati je da iz želje za mirom možete reći „da“ u želji budete prihvaćeni i da nekome pripadate.

Možete se boriti s ovisnošću o drugima i morat ćete svladati želju da budete, pod svaku cijenu, prihvaćeni, naučiti granice i prilagoditi se vlastitim željama i potrebama.

Važno je da se družite s pozitivnim, svjesnim, „uzdignutim“ i duhovnim ljudima kako bi mogli stvarati zdrave odnose. Izbjegavajte druženje s negativnim ljudima jer ste posebno osjetljivi na njihovu energiju.

Broj Duše u broju 3
Kada ste pod stresom imate tendenciju govoriti o sebi negativno. Kada nešto mentalno ili emocionalno procesuirate, često stavljate naglasak na svoje negativne aspekte. Ne vjerujete u sebe i svoju snagu jer se bojite negativnih posljedica.

Dio vas - onaj koji uključuje pozitivnost i optimizam -zataji. Na primjer, ako ste s nekim u sukobu, reći ćete za sebe: "Sve se to događa zato što sam nekako čudan/na, ja sam sve samo ne dobar/ra ..." ili slično. Drugim riječima, gubite sposobnost vidjeti sebe u pozitivnom svjetlu.

Ključni izraz ovdje je: "pola vražje, a pola božansko". Sebe doživljavate kao anđela i vraga u jednom. Rješenje je da sebe vidite kao Božansko biće umjesto da se vidite kao krivca i odgovornu osobu za sve što pođe po zlu.

Vaša prava, unutarnja priroda je fleksibilna, sretna i razigrana. Ovo je vrlo kreativna energija kojoj je samo nebo granica. Znat ćete da je ova vibracija oslabljena ako se stalno ispričavate zbog stvari s kojima nemate nikakve veze.

Borite se s polaritetima svjetla i tame (autodestruktivnog ponašanja). Možda ćete imati problema reći “ne” na poslu, kao i problema s autoritetima, a zbog toga vas mogu iskorištavati.

Izuzetno je važno da nađete način za kreativno izražavanje. U suprotnom ćete postati depresivni ili zabrinuti. Kreativno izražavanje će u vama potaknuti i raspirivati optimizam i životnu radost, umjesto brige i depresije.


Broj Duše u broju 4
Vi možete biti vrlo neodlučni; mučiti sebe pokušavajući doći do zaključaka dok vam um skače naprijed i natrag između dva polariteta. Često ćete reći: „Pa, ne znam, nisam siguran/na...; Da razmislim o tome ...”.

Aktivacijom neutralnog meditativnog uma, postajete apsolutno odlučni i s nevjerojatnom lakoćom ćete znati točan odgovor na bilo koji problem – moć ćete čuti svoj „unutarnji glas”. Neutralni/meditativni um je suština vašeg identiteta jer vaša istinska priroda je vrlo neutralna i meditativna. Kaže se da Božansko govori u tišini srca, a mi slušamo, a uspjeh, sreća i blagostanje rezultat su ovladavanja uma.

Vaš izazov je neodlučnost. Vi možete neprestano tražiti savjete od drugih jer vam je um obuzet neizvjesnošću. Žudite za redom i strukturom. Pronalaženje svojeg središta meditacijom ili tehnikama disanja omogućit će vam otvoreniji um i manje kruti pristup u pogledima na život.

Broj Duše u broju 5
Vama je teško postići unutarnju ravnotežu, što se može odražavati u neravnoteži na svim područjima vašega života. Ako je vaše tijelo u neskladu, ne može doći do ravnoteže u vašim unutarnjim procesima. Kada ste pod stresom, ne možete se žrtvovati za nikoga, pa niti za sebe, izgurati se iz svoje „zone udobnosti”. To je problem samodiscipline u odnosu na samozadovoljstvo. Rješenje je da podučavate druge kako bi doživjeli svoj unutarnji identitet, a to je da budete Učitelj.

Preokupacija tijelom bit će vaša tema kao i problemi s pronalaženjem ravnoteže između posla, obitelji, vremena za sebe, prijatelja, vježbanja. Ne volite postavljati tuđe potrebe ispred vlastitih što bi moglo biti izazovno za partnera, obitelj i prijatelje. Ne volite rutinu, volite promjene.

Stres će se očitovati u fizičkim simptomima. Od tjelesnih praksi kao što je ples, joga ili druge vježbe imat ćete puno koristi, a kao rezultat ćete otkriti da ste sjajan učitelji s velikom sposobnošću za učinkovitu komunikaciju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci