Sve svoje probleme predajem Bogu

Nikada se ne moramo sami nositi sa svojim brigama, nedoumicama i bolima. Niti se pretvarati da znamo što činimo i da nas ne opterećuje ono što nosimo na duši. Samo se trebamo sjetiti da nismo sami jer je On uvijek uz nas i spreman nam je pomoći...

Najčvršći oslonac

Dajem Mu sve svoje slabosti, sve probleme koje ne mogu riješiti i sve teškoće s kojima se ne mogu nositi. Predajem Mu sav teret koji je pretežak da ga nosim sama. Dajem Mu sve svoje probleme jer se ne želim više pretvarati da ih sama mogu razumjeti. Neću se više pretvarati da su mi On i njegovo vodstvo nepotrebni. Neću se više oslanjati na ljude kada je on jedini koji mi može biti oslonac. On je jedini koji me istinski može spasiti.

Iako marljivo radim na sebi, trebam Njega da mi kaže što mi je činiti. Trebam Njegovo vodstvo. Trebam da mi pokaže pravi put te da mi kaže kada je pravo vrijeme da stanem, kada da krenem, a kada da pokušam iznova.

Putokaz izgubljenoj duši

Dajem Mu svoju budućnost, jer sama ne znam što je najbolje za mene. Mislim da ne razumijem Njegove puteve i nemam dovoljno mudrosti da izaberem pravi smjer.

Želim slijediti put koji mi je Bog namijenio. Želim slijediti njegove smjernice. Želim ići tamo gdje On želi da idem. Želim da mi pokaže kamo pripadam, jer sam bez Njega tek izgubljena duša.

Predajem sve svoje strahove Bogu, jer noću ne mogu spavati od brige. Ne mogu uživati u životu kada se bojim što nosi sutra. Dajem svoje strahove Bogu jer želim da mi da vjere da će sve biti u redu. Trebam da mi pruži osjećaj sigurnosti. Treba mi njegova zaštita kako bih otvorenog srca mogla krenuti u nepoznato.

Čak i kada padam...

Predajem Bogu sve s čime se ne mogu nositi, sve ono što ne razumijem. Predajem mu sve svoje terete jer padam, a jedino me On može podići.

Oslanjam se na Boga da će mi pomoći nositi se sa svim brigama, nedoumicama i bolima. Neću se više pretvarati da znam što činim. Neću se više pretvarati da me ne opterećuje sve što nosim na duši.

Predajem sve svoje probleme Bogu, jer je On jedini koji mi može dati rješenje. On je jedini koji mi može dati točan odgovor. On je jedini koji može poboljšati moj život i mene.

Izvor: thoughtcatalog.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci