'Sve što mi je potrebno dolazi mi u savršenom trenutku', poručuje Louise Hay

Mnogima omiljena autorica i duhovna učiteljica Louise L. Hay podsjeća nas da je svaki događaj lekcija i da nam sve ulazi u život baš onda kada trebamo

Svaki je događaj poučno iskustvo

Louise Hay vjerovala je da će nam se sve što trebamo znati otkriti, samo trebamo držati oči i uši otvorene. "Sjećam se da sam dok sam imala rak razmišaljala da bi mi dobro došao terapeut za refleksologiju tabana. Jedna sam večeri otišla na nekakvo predavanje. Tek što sam sjela, terapeut je sjeo pokraj mene. Upustili smo se u razgovor i saznala sam da dolazi u kućne posjete. Nisam ga ni morala tražiti: sam je došao", napisala je autorica u svojoj knjizi 'Vjeruj život' (izdavač V. B. Z.).

Jednako tako, Hay je vjerovala da sve dolazi u savršenom redoslijedu vremena-prostora, čak i one neželjene stvari. Kako piše u svojoj knjizi, kad joj u životu nešto pođe po krivu, kako bi se umirila, počinje ovako razmišljati: "Sve je dobro, u redu je, znam da je sve u redu. Ovo je samo pouka i iskustvo koje ću proći. U ovome se krije nešto za moje najviše dobro. Sve je dobro. Samo diši. U redu je."

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci