Sve što dobijete besplatno stvara dug prema svemiru

Bez obzira na sve, svi se dugovi moraju isplatiti. Ovaj dug predstavlja određenu količinu energije koju dugujete Svemiru i koji će, prije ili poslije, doći na naplatu...

Prirodni zakon koji se ne može zaobići

Budući da je ovo prirodni zakon, ne možemo ga zaobići ili poništiti. Bez obzira na sve, svi se dugovi moraju isplatiti. Nažalost, ne možemo predvidjeti koji će oblik energija poprimiti.

Plaćanje novcem bio bi najjednostavniji i najracionalniji način. Dakle, ako dajete previše, energija koju ste dali vratit će vam se. Oni koji daju imaju malu prednost u odnosu na one koji uzimaju. I dalje će morati platiti, ali ne možemo biti sigurni kada će se i gdje ili na koji način to dogoditi.

Najvažnija pravila koja proizlaze iz zakona o energetskoj ravnoteži su:

  • Ne kradi energiju bilo koje vrste i oblika
  • Sve što ste dobili mora biti plaćeno
  • Nemojte nikome činiti ‘dobro’ (usluge koje vas nitko nije tražio)
  • Ne posuđujte ništa
  • Vaše akcije trebaju biti uravnotežene u energiji

Slijediti ova načela ne bi trebalo biti nešto prislino. Ta načela netko može namjerno prekršiti, ali moraju biti spremni da će Svemir od njih naplatiti dug.

Ako nešto izgubite, razlog tome može biti taj što prethodno niste platili ono što ste dobili.

Kršenje pravila u prošlosti također može uzrokovati bolest. Na primjer, možda plaćate ozljedu koju ste nanijeli drugoj osobi.

Ako ste izgubili neko vlasništvo ili imovinu bilo koje vrste, to je možda zato što ste prije nešto ukrali.

Dakle, budite oprezni sa svojom energijom. Pokušajte održavati ravnotežu sa svime što radite. Davati ili uzimati previše nikada nije dobro. Uzrokuje više problema nego što donosi koristi.

Izvor: consciousreminder.com

Tena Ožegić

Ostali članci