Suptilna komunikacija: Tri načina na koje nam se obraća naša duša

Jeste li znali da duša komunicira s nama? U ovom modernom svijetu jako nas brinu materijalne stvari, a hektična svakodnevica toliko nas zaokuplja da zaboravljamo zastati i porazgovarati sa svojom dušom. To nikako nije dobro za nas. Naša duša zaista želi razgovarati s nama, voditi nas i učiti lekcijama koje će nas učiniti sretnijima. Evo na koja tri načina duša pokušava komunicirati s nama kako bi nas nadahnula i potaknula da obogatimo svoj život...

1. Duša progovara kroz znatiželju

Ako odjednom osjetite znatiželju, vaša duša pokušava komunicirati s vama. Duša postavlja sva pitanja koja se vi pitate. Ta pitanja i odgovori na njih pomoći će vam da živite sretnije i zato vas duša tjera da tragate za odgovorima.

Znatiželja isto tako pokazuje da vaša duša želi da razumijete različite percepcije i aspekte ovoga svijeta jer će vam promatranje svijeta iz različitih kutova pomoći da bolje živite. Morate shvatiti da svaka priča ima dvije strane i ne biste trebali prihvatiti samo onu stranu koja vam je lako vidljiva. Budite znatiželjni, vaša duša to od vas očekuje.

2. Duša progovara kroz osjećaj u želucu i intuiciju

Kada imate snažan osjećaj u želucu ili intuitivno nešto znate, možete biti sigurni da vas duša vodi. Duša želi da osvijestite potencijalne opasnosti koje vam se nalaze na putu i činjenicu da morate biti svjesniji sebe.

Kada imate snažan predosjećaj o nečemu, nemojte to ignorirati. Usredotočite se na njega i slijedite ga jer vam duša pokušava reći nešto što vjerojatno ne znate.

3. Duša progovara putem snova

Ako sanjate živopisne snove o događajima koji su vam se dogodili ili se tek trebaju dogoditi, vaša duša pokušava razgovarati s vama. Možda vam se javlja putem snova kako bi vam nešto detaljnije objasnila. Većina ljudi ne obraća pozornost na snove i tako duši uskraćuju jedan oblik komunikacije. Nemojte to raditi. Pokušajte razumjeti i procijeniti što ste sanjali. Možda ćete naučiti nešto što vam je potrebno za sretniji život.

Morate zapamtiti da je vaša duša vaš prijatelj. Ona vam želi unijeti pozitivne vrijednosti u svakodnevicu, a to čini na različite načine.

Morate dopustiti da vas vodi jer biste u suprotnom mogli propustiti nešto čemu vas duša pokušava naučiti.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci