Što nam govore duhovni vodiči kad nam ne govore ništa?

U trenucima kad nam očajnički treba vodstvo, često tražimo odgovor, znak, bilo što i nailazimo na - šutnju. Ili odgovor koji nije jasan ili precizan. Oni nisu nestali, a njihova šutnja ima važnu poruku…

Zašto ne čujemo anđele?

Kad vam se dogodi šutnja u komunikaciji s duhovnim vodstvom, anđeli vam pokušavaju dati do znanja da ste vi na potezu i da znate što trebate napraviti, samo to izbjegavate. Oni čekaju da završite nešto o čemu ste već razgovarali i meditacija vam neće pomoći dok ne učinite ono što morate.

U trenucima kada nam očajnički treba vodstvo, često tražimo od anđela nešto što sami već znamo i razumijemo. Njima nema smisla ponavljati stalno isto.

Moramo slijediti vodstvo

Anđeli su uvijek spremni pomoći vam da istražite nove aspekte svog života, ali ako niste iskoristili pomoć koju su vam dali da riješite određeni problem, dobit ćete takav odgovor. Njihovo vodstvo nema smisla ako ga ne slijedite.

Ponekad nam prestanu davati nove informacije i prestanu odgovarati na naša pitanja ako niste reagirali na ono što ste zadnji put dobili.

Umjesto da se osjećate žalosno i beznadno, usredotočite se na dovršavanje onoga što ste započeli. Neka vam to bude znak da morate i djelovati, a ne samo slušati.

Kada to učinite, doseći ćete razinu koju anđeli od vas zahtijevaju i ponovno ćete početi komunicirati.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Ostali članci