Što je duhovna iscrpljenost i kako se s njom nositi?

Jeste li se ikada osjećali preumorno za bilo što? Je li vam srce ikada ispunila praznina u tolikoj mjeri da nemate volje ni za što? Obavljate li stvari tek toliko da ih se riješite? Osjećate li se izgubljeno i bez svrhe? Ako su vaši odgovori da, tada je moguće da ste duhovno iscrpljeni. Evo kako se vratiti na pravi put i revitalizirati dušu…

Umirite um

Um i duša su čvrsto povezani, pa kada je mir uma narušen, primjerice zbog nervoze ili depresije, tada on utječe i na vašu dušu. Kako bismo se smirili, trebamo se osloboditi nakupljenih misli. Morate pronaći izvor problema i zatim se osloboditi briga koje vas more. Za takve bi probleme meditacija mogla biti odlično rješenje.

Izbjegavajte buku i ljutnju

Pokušajte izbjegavati stvari koje vas uznemiruju. Buka i ljutnja negativno utječu na psihičko stanje. Morate pronaći način da u u glavi stvorite mir i tišinu.

Budite u društvu voljenih osoba

Možete iskoristiti energiju voljenih osoba da napunite svoju dušu. Oni imaju vibraciju pozitivne energije jer vam žele dobro, a to vam može pomoći da se riješite nakupljene negativnosti.

Obnovite vezu s prirodom

Priroda je otvorena i slobodna. Kada ste povezani s njom, i vi se možete osloboditi nesigurnosti i strahova.

Topao zagrljaj

Zamolite blisku osobu da vas čvrsto zagrli. Zagrljaj je pun pozitivne energije koja može udahnuti novi život vašoj duši.

Izvor: consciousreminder

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci