Sonia Choquette: Tri supermoći svakoga od nas

Iscjeliteljica i utemeljiteljica principa življenja prema šestom osjetilu, Sonia Choquette na svojem je službenom blogu Trustyourvibes pisala o važnosti supermoći koje svi posjedujemo. Iako se ne nalazimo na velikom platnu, mi jesmo superjunaci - vlastitog života...

Sonia Choquette

Sonia Choquette

Prva supermoć - slobodan i miran um

Kada koristimo svoju prvu supermoć – meditaciju – kontroliramo kako ćemo reagirati na svjesne misli. To nam pruža slobodu i miran um. Odvajamo se od prizemnih misli dovoljno dugo da osvijestimo kako mi nismo naša inteligencija ni naše emocije, već duhovna bića na ljudskom putovanju, obdarena sposobnostima da mislimo i osjećamo.

Meditacija smiruje um, bistri glavu i oslobađa nas stresnih obrazaca misli i osjećaja. Daje nam prostora da se osvježimo, ponovno osvijestimo i uzdignemo iznad zemaljskih reakcija egocentičnog uma kako bismo se prisjetili svoje istinske prirode božanske, kreativne duše i zadržali kontrolu nad vlastitom sudbinom.

Druga supermoć - kist koji boji pejzaž našeg života 

Njegujući maštu, svoju drugu supermoć, razvijamo kapacitet da vizualiziramo i stvorimo bogat život koji je ispunjen i bogat na načine koji su nama važni. Mašta je kist koji boji pejzaž našeg života. Naša mašta određuje tko mi odlučujemo biti, kako odabiremo živjeti i što biramo činiti.

Mašta je sila koja određuje kako će se naš život razvijati. Mašta je energetska snaga koja stoji iza sveg stvaralaštva. Ne možemo stvoriti nešto što ne možemo zamisliti, ali uvijek stvaramo ono što zaista zamislimo. Ona potiče ljudsko izražavanje i iskustvo na svakoj razini: psihičkoj, emotivnoj i tjelesnoj.

Svi imamo sustav unutarnjeg vodstva koji je stvoren da bi nas vodio do punog potencijala, našeg najiskrenijeg izražavanja samih sebe i do našeg najvišeg dobra, dok nas istovremeno odvraća od onoga što ne refletira našu istinsku narav, ne ispunjava našu svrhu i smisao i ne drži nas na našem putu.

Treća supermoć - urođen kompas

Intuicija je urođen kompas koji nas vodi u pravom smjeru dok putujemo ka ostvarenju svojih najvećih snova i iskorištavamo prilike, a istovremeno nas upozorava na opasnosti i distrakcije ako se udaljimo od svoje istinske svrhe. 

Kada vježbamo svoju treću supermoć, svoju intuiciju, dopuštamo si da iskoristimo unutarnji sustav vodstva koji nas vodi do onoga što naše srce želi i pomaže nam da ostanemo zaštićeni od onoga što bi nam na tom putu moglo nauditi. Naša nam intuicija pomaže da ostanemo iskreni prema sebi i u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Kao božanska bića svi mi imamo unutarnji sustav vodstva koji je stvoren da nas vodi do punog potencijala, istinskog izražavanja sebe i do našeg najvišeg dobra, dok nas u isto vrijeme štiti od onoga što ne odražava našu istinsku prirodu, ne ispunjava našu svrhu ili nas odvraća s puta. Intuicija je urođeni kompas koji nas drži na pravom putu dok plovimo prema ispunjenju svojih snova i ukazuje nam na otvorene mogućnosti koje čekaju da ih iskoristimo.

Tajna uspjeha zadovoljnih ljudi

Kada razvijemo ove tri supermoći i uklopimo ih u svoju svakodnevicu, postajemo uzemljeni, nadahnuti, kreativni, ispunjeni i puni energije dok plovimo s osjećajem vlastite svrhe i u skladu sa svijetom koji nas okružuje. Ove tri supermoći dopuštaju nam da otvorimo srce, da se prestanemo braniti, da probudimo svoju duhovnost i stvaramo svoje snove.

One nam umanjuju strahove, eliminiraju brige, daju nam snagu da se uz božju milost suočimo s poteškoćama, pomažu nam da prepoznamo i iskoristimo prilike i pokazuju nam put do uspjeha svakog trenutka u danu. Ove su tri supermoći ono što zadovoljni i uspješni ljudi posjeduju. One su tajna njihova uspjeha i upravo zato želim da postanu i vaše.

Izvor: trustyourvibes.tumblr.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci