Sjetite se pozvati svoje anđele!

Voditeljica radionica 'Ostvarivanje želja' i 'Upoznaj svoje anđele', Sanja Plavljanić Širola podijelila je s nama nekoliko praktičnih i konkretnih ideja o tome kako nam anđeli mogu pomoći u svakodnevnom životu...

Ne dopustite da se vaši anđeli osjećaju zapostavljenima

Znali vi to ili ne, u ovom (kao i u svakom) trenutku, vaša ekipa nevidljivih pomagača je tu oko vas i strpljivo čeka da je zamolite za pomoć ili asistenciju.

Ponekad ljudi, iako vjeruju u postojanje anđela, misle kako ih ne smiju "gnjaviti" malim stvarima, nego da su oni tu samo ako nam zatreba neka velika pomoć. A to ne može biti dalje od istine. Naši nevidljivi timovi podrške ovdje su da nam pomažu na svakom koraku našeg puta, to je njihova svrha i najvažniji zadatak. Ne dopustite da se vaša ekipa osjeća zapostavljenom jer joj se nikada ne obraćate!

U pozadini mojeg svakodnevnog razmišljanja postoji stalna svjesnost o tome da nisam sama, da su pomagači uz mene. Primjerice, često u kući zagubim neku stvar - mobitel, ključeve, važan dokument... Ako to sama ne mogu pronaći, zastanem, umirim se i tri puta zamolim svoj anđeoski tim da mi pomogne. I uvijek se iznenadim koliko su brzi - tik što sam poslala molbu, već u sljedećem koraku se tražena stvar pojavi.

Pomoć pri pisanju i savjetovanju

Često mi pomažu i u pisanju kolumni. Već punih pet godina svakog ponedjeljka ujutro moram poslati novi tekst jednom portalu. Ponekad mi inspiracija dođe sama, ali dogodi se i da bude već nedjelja navečer, a ja nemam ni najmanju ideju o čemu bih pisala.

I onda zamolim anđele. "Molim vas da sutra ujutro napišem tekst s kojim ću biti jako zadovoljna i pošaljem ga na vrijeme!", kažem im. I zatim mirno zaspim. Ponekad se probudim usred noći s idejom za kolumnu (i odmah je zapišem), a ponekad mi je tema jasna čim ujutro otvorim oči. Dragi moji pomagači.

Također, kad s klijentima imam individualna savjetovanja, nikad se ne bojim da možda nekome neću moći pomoći. Ako se dogodi trenutak kad mi se učini da bi seansa mogla zapeti, samo brzo u sebi zamolim anđele da me vode, kako bih toj osobi pomogla na najbolji mogući način. I vrlo prirodno i spontano mi zatim dolaze prave riječi koje trebam reći.

Prepustite svoje brige anđelima

Život je lakši i zabavniji uz naše nevidljive prijatelje

Uključiite anđele u svaki svoj dan. Neka vam pomognu kad god nešto tražite, neka vam pošalju ideje i i inspiraciju, neka vas vode i štite kad osjetite da vam je to potrebno.

I uvijek im se na tome zahvalite. Život je puno lakši i jednostavniji (kao i opušteniji i zabavnji) kad znamo da nam je pomoć naših nevidljivih prijatelja uvijek tu, na dohvat ruke.

Više o autorici doznajte na stranicama Centra Sretan dan.

 

Sanja Plavljanić Širola

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci