Iskušajte ovaj divan ritual sa svijećom, njome privucite ljubav, a kasnije joj ne zaboravite zahvaliti

Ritual paljenja svijeća moćan je alat za privlačenje ljubavi. Omogućuje vam da iskažete ljubav prema sebi, da privučete partnera, srodnu dušu ili ojačate ljubav koju već imate!

Osnovni ritual sa svijećom za privlačenje ljubavi

Obredi koji uključuju korištenje svijeća čarobna su praksa. Vatra je odličan element za oslobađanje od neželjenih stvari, navika, ljudi, ali i za privlačenje istog. To je intimni ritual koji vam može pomoći da se vratite natrag u sebe, a oslanja se na vas i namjeru koju mu donosite u sebi. Ovaj jednostavan ritual, koji mogu iskušati i potpuni početnici, donosi Jo-Ná Williams, američka duhovna praktikantica za portal Goop.

Potrebno vam je:

    1. Bijela svijeća koja će trajati sedam dana

    2. Upaljač

    3. Cimet, latice ruže (poželjno osušene), med ili nektar agave, ako ste vegan

    4. Zdjela s vodom (u koju će se smjestiti svijeća)

    5. List papira i olovka

Koraci:

    1. Napravite nešto da se osjećate dobro u svom tijelu. To može tai chi, ples, šetnja ili neki drugi pokret u kojem se osjećate dobro i raspoloženo.

    2. Zatim zapišite svoje želje ili namjere za ljubavlju. Vjerujte svojoj intuiciji. Uzmite papir i savijte ga prema sebi u nekoliko kvadrata dok ne bude dovoljno malen da ga možete postaviti ispod svijeće. Svoje namjere možete zapečatiti  poljupcem u papir.

    3. Razmislite o svojim željenim namjerama. Pospite prstohvat cimeta i suhe latice na vrh svijeće i jednu ili dvije kapi meda. Pazite da se držite podalje od fitilja kako ne bi izgorjeli.

    4. Neobvezni korak: Dok razmišljate o svojim namjerama i izgovarate ih uz svijeću, utrljajte vanjsku stranu svijeće bilo kojim uljem koje vam je pri ruci, poput mirisnog ulja ili razrijeđenog esencijalnog ulja.

    5. Uzmite zdjelu i napunite je vodom toliko da pokrije dno svijeće. Stavite papirić sa svojim namjerama ispod posude.

    6. Stavite svijeću u vodu i upalite je. Smjestite je negdje gdje može sigurno gorijeti. Pozovite svoje vodiče, duhove, pretke ili onoga koga osjećate da vas privlači u ovom trenutku i zamolite ih da vam pomognu u namjeri privlačenja ljubavi u vaš život.

Poslije:

Pustite da svijeća dogori. Ako trebate puhati svijeću tijekom dana, ako vam je neugodno ostavljati je da gori ili ako imate kućne ljubimce ili malu djecu, samo je ponovo upalite kad se vratite kući ili kada je to sigurno učiniti.

Bacite svijeću nakon što je izgorjela. U redu je baciti je u smeće (ali zahvalite svijeći što vam je pomogla prije nego što to učinite).

Svoje namjere možete ostaviti na oltaru ili ih staviti na neko sveto mjesto u vašem domu.

Primijetite bilo kakve promjene u energiji ili promjene u vašem životu tijekom sljedećih nekoliko mjeseci.

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci