Prepustite svoje brige anđelima

Ne trebamo biti religiozni ili duhovno nadareni da bismo se povezali s anđelima i zatražili njihovu pomoć. Doznajte kako im se obratiti, zatražiti savjet i prepoznati znakove kojima nam poručuju da su uvijek uz nas

Nevidljiva podrška puna bezuvjetne ljubavi

Velik dio svog života vjerovala sam da su priče o anđelima vezane isključivo uz religiju. No prije dvadesetak godina, čitajući knjige Sonie Choquette dobila sam sasvim drugačiju perspektivu, koja me oduševila.

Spoznala sam da su anđeli svjetlosna bića koja su tu, u za većinu nas nevidljivoj dimenziji, s prvenstvenom svrhom da nama budu od pomoći. I da, većina religija opisuje anđele, ali za povezivanje s njima uopće nije nužno da budete religiozni. Anđeli su jednostavno - prirodna pojava. Prekrasna, dragocjena podrška, puna bezuvjetne ljubavi.

Ako se do sada niste obraćali anđelima, savjetujem vam da to svakako pokušate - mogli biste otkriti jednu sasvim novu dimenziju koja će vas oduševiti!

Oni su sretni da nam pomažu

Postoji li neki poseban način na koji se povezujemo s anđelima? Mogu li to samo oni koji su posebno nadareni da ih vide i čuju? Apsolutno ne. Važno je da oni čuju vas.

Od kad sam otkrila svijet anđela, počela sam im se često obraćati i to na najjednostavniji mogući način - u sebi ili na glas ih zamolim da mi pomognu. U školi Snowlion koju sam pohađala, savjetovali su nam da ih za određenu stvar uvijek zamolimo tri puta za redom pa ja tako i činim.

Ne trebate razmišljati o tome je li ta molba dovoljno važna da biste ih "smetali". Oni su sretni da nam pomažu i u najmanjim zadacima. Možete ih, primjerice, zamoliti da vam pomognu pronaći neku stvar koju ste u kući zagubili. Ili im uputite važnu molbu - da vam pošalju sjajnu ideju za novi način poslovanja u ovoj situaciji.

Sigurna sam da ćete i vi, baš kao i ja, biti oduševljeni načinima na koje se neki, čak naizgled zamršeni problemi, uz anđeosku pomoć s lakoćom riješe. Savjetujem vam da svaki takav događaj zapišete, kako biste još više osnažili povjerenje u svoje anđele. I naravno, izuzetno je važno da im se svaki put kad vam pomognu, iskreno i iz srca zahvalite.

Obratite pažnju na znakove koje vam ostavljaju

Koliko ih je, morate li znati njihova imena? Svatko od nas ima na raspolaganju mnoštvo anđela i arkanđela. Naravno da se ovom temom možete pozabaviti detaljnije (mene je svakako privukla da doznam više), ali da biste s njima komunicirali i da bi vam oni pomagali dovoljno je samo da znate da su tu i da im se obraćate, ništa više. Jednostavno je zaista. Počnite prepuštati svoje brige anđeoskim lakim krilima.

Kad se počnete družiti sa svojim anđelima, oni će vam početi ostavljati i svoje znakove - poput bijelih pera, malih kovanica ili istovjetnih brojeva na satu mobitela. Kako biste znali da su baš uvijek tu uz vas, spremni da vam pomognu. Da osjetite kako baš nikada niste prepušteni sebi samima.

Više o Sanji, voditeljici radionice Upoznaj svoje anđele doznajte na Sretan dan.

Sanja Plavljanić Širola

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci