Prepoznajte dodir anđela čuvara

Pokušavate se povezati sa svojim anđelom čuvarom, ali vam se čini da ne dobivate njihove poruke? Možda se vaš anđeo pokušava povezati s vama a da toga niste ni svjesni. Evo nekoliko načina na koje vam anđeo čuvar prenosi poruke putem dodira, tako da ga osjetite na tjelesnoj razini…

1. Anđeoski zagrljaj

Kada se pokušavate povezati sa svojim anđelom, možete imati dojam kao da vas je netko zagrlio. Baš kao da vas je netko nježno primio i dao vam topao zagrljaj pun ljubavi. To je jasan znak da je anđeo uz vas i pruža vam potrebnu pomoć. Ovo se obično događa kada ste pod stresom ili ste umorni, pa vam anđeo pokušava olakšati. To je njihov jedinstven način pokazivanja koliko ste im važni, pa vam svojim zagrljajem iskazuju ljubav.

2. Topao osjećaj

Ako se pokušavate povezati s anđelom čuvarom i osjećate kao da temperatura oko vas raste, to je pokazatelj njihove prisutnosti. Oni doslovno žele da vam je toplo, a na ovaj vam način daju do znanja da su vas čuli te da su pored vas.

3. Strujanje električne energije

Ponekad možete osjetiti strujanje električne energije, što je također pokazatelj njihove prisutnosti. Ona može utjecati na vaše tijelo, ali na pozitivan način. Može vas šokirati i zaprepastiti i može biti prilično snažno. No ne brinite se, to je samo znak da je anđeo uz vas. Samo se žele osigurati da ste prepoznali njihovo prisustvo jače nego ikad i zato koriste snažan znak da vam kažu kako su prisutni.

4. Anđeoski vjetar ili povjetarac

Anđeosku prisutnost možete osjetiti i u obliku laganog povjetarca, odnosno anđeoskog povjetarca. Na taj način anđeo vam daje do znanja da vas je čuo i želi se pobrinuti da znate koliko vas voli. Isto tako, povjetarac vas može utješiti i donijeti vam mir. Ovo je jasan znak da su čuli vaše molitve te da vam u život stižu dobre stvari.

5. Tekući osjećaj

Anđeo čuvar može vam stvoriti osjećaj kao da kroz vaše tijelo teče gusta tekućina nalik medu. Ovo je dokaz da je vaš anđeo uz vas i pokušava vam reći nešto što ranije niste znali.

6. Osjećaj kao da netko sjedi pored vas

Ponekad, dok se pokušavate povezati s anđelom, možete imati dojam da netko sjedi tik do vas. Taj netko je upravo vaš anđeo. Možete se osjećati pomalo neobično ili uplašeno, ali za to nema nikakvog razloga. Ne postoji nitko kome možete vjerovati više od vlastitog anđela čuvara. Nemojte se bojati, uživajte u njegovoj blizini.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci