Otkriće i poruka Brucea Liptona daju nam veći osjećaj kontrole nad sudbinom

Neno Ljubić, poznati splitski bloger i autor knjiga i tekstova o ljubavi i drevnoj havajskoj duhovnoj tehnici Ho'oponopono, odgovara na pitanje koja je, po njegovom mišljenju, najzanimljivija i najvrjednija ideja o kojoj govori poznati američki molekularni biolog dr. Bruce Lipton, koji će ovog vikenda (21. i 22. rujna) održati seminar u Zagrebu

Neno Ljubić

Neno Ljubić

"Kada govorimo o životu i njegovim tajnama, rijetko kad u jednadžbu ubacujemo i onaj nevidljivi dio. Znači, procesuiramo sebe, druge ljude, okruženje, odnose, probleme, uzročno-posljedične veze između svega toga. No, ne računamo na ono neznano, nevidljivi svijet višeg sebstva, onog dijela nas koji sve zna i razumije što se događa.

Iako neprestano govorimo o Bogu i zaklinjemo se u njegovu prisutnost, i dalje smo prestravljeni i nemamo povjerenja. Treba nam svaki ugao podrške kako bismo se izvukli iz te petlje u koju nas je strah ugurao i samo se sve dublje zapetljavamo", kaže Neno Ljubić.

"Službena znanost ne bavi se ovim nevidljivim dijelom, a njezin utjecaj i doprinos je ključan. Ipak, znanstvenici poput dr. Liptona uvelike pomažu da ga postanemo svjesni. On doslovno postavlja gen u formu čovjeka koji živi u nekom okruženju i u skladu s njim djeluje. To znači da možemo utjecati na svoje reakcije na okolinu, čak i birati što ćemo usvojiti, a što ne! To je najveća vrijednost njegova rada jer širi osjećaj kontrole nad našim sudbinama, pridonosi općem dobru i pomaže nam da se ohrabrimo odbiti bolest kao jedinu moguću opciju zbog takozvane predodređenosti.

Treba nam svaka perspektiva otrežnjenja i odgovornosti koju možemo dobiti da bismo se transformirali. Znanstvenici poput dr. Liptona, Gregga Bradena ili dr. Dispenze popunjavaju taj nedostajući ugao koji će zaokružiti znanje i donijeti boljitak ljudskoj vrsti."

Neno Ljubić o svojim iskustvima piše na svom Facebook profilu “Neno Ljubić”, na Facebook stranici “Nenad Ljubić”, te na internet stranici "www.nenadljubic.com”, a na YouTube profilu "Nenad Ljubić" vodi emisije u živo "Iscjeljivanje Ljubavlju live", svakog petka u 19 sati. Također prevodi video isječke koji se mogu pronaći na njegovom YouTube profilu “Neno.Ljubić”.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci