Napišite pismo anđelima i oslobodite se nakupljenih negativnih osjećaja

U svima se nama katkad nakupe osjećaji koji nas tište i koče napredak. Ponekad nam je teško razgovarati o njima, ali na sreću imamo nekoga tko nas uvijek sluša i bodri. Ovo doba godine je idealno vrijeme da se obratite anđelima i oslobodite nakupljenih briga, kako biste dalje nastavili sretni i slobodni...

Dopustite osjećajima da slobodno prijeđu na papir

Pisanje anđelima vodičima učinkovit je način izražavanja briga, problema, misli i želja. Možete ih zamoliti za pomoć i vodstvo te se osloboditi briga i strahova. Nemojte se suzdržavati. Kada pišete anđelima, otvorite srce i dopustite osjećajima da slobodno prijeđu na papir. Pustite zabrane i strahove i budite potpuno iskreni prema sebi i svojim istinskim emocijama. Zamolite anđele da vam pomognu riješiti probleme za vaše najveće i najuzvišenije dobro, a zatim sve prepustite njima.

Kada pišete anđelima, ne pokušavajte manipulirati situacijom ili problemom. Posve iskreno zapišite točno ono što osjećate. Nakon nekog vremena, ugodno će vas iznenaditi način na koji je problem riješen ili molitve uslišane. Anđeli mogu djelovati na načine koji su nama nezamislivi, a probleme često rješavaju neočekivano.

Pišite dok ne izbacite sve iz sebe

Jednostavna metoda pročišćavanja misli jest zapisivanje briga, svega onoga što vas čini žalosnima, ljutima, razočaranima ili prestrašenima. Samo pišite anđelima dok ne izbacite sve iz sebe.

Osjećaji imaju snažan utjecaj na zdravlje. Ako se negativni događaji ili osjećaji iznova proživljavaju ili ponavljaju, one se mogu razviti u rascjepe ili rupe u auri, posebice ako ne pronalazimo rješenje. Zato je pisanje anđelima najučinkovitiji način iscjeljivanja situacija i osjećaja.

Moramo prihvatiti i priznati svoje osjećaje kako bismo podigli svijest jer je to čin osobnog osnaživanja.

Kada završite pismo anđelima, nemojte ga ponovno čitati. Samo recite naglas: “Sada odlučujem otpustiti svu patnju i osjećaje vezane za ovu situaciju“. Zatim zapalite papir kako biste pročistili um i dušu, osjećaje i negativne energije koje ste do sada držali u sebi, znajući da su anđeli primili vašu poruku.

Izvor: bodysoulmind.net

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci