Louise Hay: Molitva zahvalnosti koja vraća vjeru u život

Moćna molitva zahvalnosti koja privlači u vaš život obilje i radost. Izgovarajte je svakog jutra!

Mislima možemo smanjiti rizik od bolesti

Louise Hay je autorica preko 30 knjiga o samopomoći i pozitivnoj psihologiji, a njena knjiga "Možeš izliječiti svoj život" objavljena je u 33 zemlje. Njezine su afirmacije, učenja i molitve i nakon njezine smrti zadržale svoju snagu, a ovom nas molitvom podsjeća na sve u našim životima na čemu trebamo biti zahvalni...

Louise Hay  u svakoj svojoj knjizi ističe osnovnu poruku, odnosno pravilo sretnog i zdravog života, a to je da naše misli i uvjerenja značajno utječu na naš život i zdravlje.

Ona je na vlastitom primjeru (bolovala je od karcinoma) izučavala psihologiju bolesti i za života isticala da svojim mislima i pozitivnim uvjerenjima možemo smanjiti rizik od raznih oboljenja i potaknuti proces izlječenja.

U jednoj od svojih knjiga Louise Hay je napisala molitvu zahvalnosti koja vraća vjeru, pozitivan pogled na život i ispunjava srce radošću i ljubavi. Preporučuje se da je izgovarate svakog jutra!

Molitva zahvalnosti

U dubini mog bića postoji beskrajan Izvor zahvalnosti. Sada dozvoljavam da ova zahvalnost ispuni moje srce, moje tijelo, moj um, moju svijest, cijelo moje biće. Ova zahvalnost dolazi od mene u svim pravcima, dodirujući sve u mom svijetu i vraćajući mi se, tako da je u mom životu sve više i više, na čemu mogu biti zahvalna.

Što više zahvalnosti osjećam i pružam, to više shvaćam da je tijek svega dobrog beskrajan. Zahvalnost doprinosi mom dobrom unutarnjem stanju. Zahvalnost je izraz moje unutarnje radosti, ona zagrijava moj život svojom neuhvatljivom toplinom. Zahvaljujem Nebu za sebe i svoje tijelo. Zahvalna sam na svojoj sposobnosti da vidim i čujem, osjećam i dodirujem. Zahvaljujem se na miru u svom domu o kojem brinem s puno ljubavi.

Zahvaljujem se svojoj obitelji i prijateljima i uživam biti u njihovom društvu. Dopuštam drugim ljudima da budu svoji u mom prisustvu. Zahvaljujem se Životu na svom poslu i uvijek se trudim da sve dobro uradim. Zahvalna sam na svojim talentima i sposobnostima i stalno ih koristim. Zahvaljujem se Univerzumu na svom prihodu i znam da ostvarujem profit, bez obzira čemu se okrećem.

Zahvalna sam cijeloj Prirodi i poštujem svako živo biće. Zahvaljujem na ovom danu i zahvaljujem na svim danima koji će doći. Zahvalna sam Životu ovdje, za sada i zauvijek!

Pročitajte i:

Na koje nam sve načine pomaže molitva

Molitva arhanđelu Rafaelu za iscjeljenje

Molitva za teške trenutke - predajte svoje brige u Božje ruke

Izvor: LoveSensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci