Louise Hay: Izbacite ovu riječ iz svog rječnika i promijenit će vam se čitav život

Riječi su snažne i utječu na nas više no što možemo pojmiti. Mogu nam pomoći ili nas mogu omesti u osmišljavanju svrhovitog, svjesnog života, života koji volimo živjeti. I stoga ovu riječ ne bismo nikada trebali koristiti

"Većina ljudi ima budalaste ideje o tome tko su, kao i mnoštvo strogih pravila o tome kako bi trebali živjeti. Izbacimo tu riječ zauvijek iz svog riječnika. Trebalo bi pretvara nas u zarobljenike", piše autorica i duhovna učiteljica Louise L. Hay u knjizi 'Misli za srce i dušu' (izdavač Mozaik knjiga).

Pojašnjava da svaki put kada kažemo Trebala bih... se pretvaramo u vlastite zarobljenike. "Svaki put kad to kažemo, ili smo mi pogriješili ili netko drugi. Time zapravo govorimo mi nismo dovoljno dobri", dodaje Hay.

Tu riječ izbacite i zamijenite ju rječju mogli bismo. "Ona vam govori da imate izbor, a izbor je sloboda. Moramo biti svjesni da je sve što u životu radimo naš izbor. Zapravo ne postoji ništa što bismo trebali učiniti. Uvijek imamo mogućnost izbora", zaključuje Hay.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci