Kako se sve može informirati voda

Brojnim eksperimentima dokazano je da voda prenosi informacije i da je važno kakvu vodu pijemo. Živa voda u prirodi nosi poruku života, što se vidi po stabilnoj i skladnoj strukturi molekula. Voda koja se dovodi cijevima često je 'izmučena', nema pravilnu strukturu, dovoljno energije ni pozitivne poruke. Evo kako možete energetski poboljšati vodu

Informirane bočice, čaše, vrčevi. Na tržištu postoje boce, čaše, vrčevi i veće protočne naprave koje poboljšavaju vodu, obično na principu ugraviranog koda. Najpoznatija je Flaška, kojoj je orgonskim topom ugravirana informacija izvorske vode. Običnu vodu ulijemo u bocu i nakon pet minuta njena je struktura promijenjena i odgovara strukturi izvorske vode.

Afirmacije. Jednostavan, a učinkovit način programiranja vode jest izgovaranje afirmativnih riječi. Svaki put prije nego što počnete piti, objumite čašu rukama, iz dubine duše poželite nešto dobro za sebe, što ne smije biti na štetu drugoga. Zamislite kako energija iz srca struji kroz dlanove i energizira vodu. Ona tada postaje programirana upravo za vas. Nekoliko puta ponovite afirmativne riječi i polako popijte vodu, zamišljajući kako donosi blagodat cijelom tijelu.

Molitva. Istraživanja su pokazala da je frekvencija molitvi svih vjera na svim jezicima ista, 8 Hz, što odgovara elektromagnetnoj frekvenciji Zemlje. Zato molitva formira u vodi harmoničnu strukturu. Svojoj vodi (i hrani) izrecite kratku molitvu i nikad ne sjedajte za stol loše raspoloženi. Kad god možete, izbjegavajte jesti i piti s agresivnim, ljutitim osobama jer to izravno utječe na vaše tjelesne tekućine i zdravlje.

Posvećivanje vode. Jedan je od najstarijih načina informiranja vode, poznat u svim religijama. Blagoslovljena voda posvećena u crkvi ili na svetom mjestu ima iznimno stabilnu strukturu i 10 grama takve vode prenosi svojstva na 60 litara obične.

Sunce, Mjesec, kristali, pjesme... Vodu možete programirati izlaganjem Suncu, punom Mjesecu, čistiti je gorskim kristalom, puštati joj glazbu, čitati pjesme. Budite kreativni.

Više o vodi kao nositelju informacija pročitajte ovdje.

Neda Džakula

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci