Novac ne kupuje sreću, ali dobro ga je imati: Samo su vam tri koraka potrebna do financijskog obilja

Neki ljudi kažu da novac nije sve. To je istina. Ali to ne bi trebao biti izgovor za cjeloživotnu borbu kad znate da može biti puno lakše uz financijsko obilje. U ovom članku dijelimo tri jednostavna koraka koja će vam pomoći da naučite kako privući novac

Odlučite i očekujte

Prvi korak u učenju kako privući novac je mjesto gdje točno odredite iznos koji očekujete i točan datum do kojeg ćete ga dobiti. Kao test preporučujem da ne poludite i zatražite nečuveno bogatstvo u smiješnom vremenskom okviru. Izgradite svoj put, počevši s nečim malim poput 15.000 kuna u sljedećih šest mjeseci. Na taj način možete izgraditi samopouzdanje dok postižete manje ciljeve, a to će dovesti do većih ciljeva.

Ne smijete brinuti kako će se taj novac manifestirati. Kad se odlučite za svotu, pustite je. Vjerojatno ste to već doživjeli u svom životu u nekom trenutku, kada ste u određenom vremenskom razdoblju morali proizvesti svotu novca i tada niste imali pojma kako ćete to učiniti. To vam je vjerojatno uspjelo.

Znali ste da to morate učiniti i to je bilo vaše očekivanje: moralo se dogoditi.

Izgradite opsesiju

Učenje kako privući novac ne znači biti opsjednut novcem.

Novac nije ništa drugo nego sredstvo za razmjenu vrijednosti. Vaš posao nudi vrijednost vašem poslodavcu za koji ćete biti plaćeni i taj novac pretvoriti u vrijednost za sebe poput odjeće, hrane i slično. Stoga uvijek postoji razlog zašto želite novac.

Oko ovoga bi trebali postati opsjednuti. Stupite u kontakt s razlogom zašto želite novac, postizanje ciljeva učinite postizanjem ovih stvari. To će vam dati svu motivaciju i svrhu koja vam je potrebna za privlačenje bogatstva koje vam treba.

Radite s onim što ste dobili

Sve što radite može biti usmjereno na postizanje vašeg cilja. Ovo je ključno načelo kako privući novac. Strategija koju trenutno primjenjujete možda vam ne daje željene rezultate, ali važno je nastaviti je, jer sve vrijeme vaša podsvijest odgovara na vašu opsjednutost ciljem. Vaš će um početi privlačiti vaše ideje i informacije, a zatim možete početi prenositi dio svoje energije u različitim smjerovima.

Prilike koje su vam trenutno skrivene počet će vam se otkrivati i omogućit će vam da shvatite kako privući novac.

Pročitajte i:

Zašto novac baš vas zaobilazi?

Kako privući novac kroz odnos sa sobom?

'Moj novac je bumerang i uvijek mi se vrati': 5 afirmacija za privlačenje novca

Izvor: consciousreminder.com

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci