Kako prepoznati srodnu dušu iz prošlog života?

Mnogi ljudi dožive u životu neobičan osjećaj prepoznavanja osobe koju nikada prije nisu sreli. Osjećate kao da je poznajete čitav život, a zapravo ste ju tek upoznali. Ovaj neobičan osjećaj posljedica je dublje, neobjašnjive povezanosti i velika je vjerojatnost da ste sreli nekoga iz prošlih života te da ga je prepoznala vaša duša. Evo na koje pokazatelje trebate obratiti pozornost...

Pojavljuju se u našem životu sve dok ne ispune svoju zadaću

Tijekom mnogih života često se ponovno povezujemo sa svojim srodnim dušama. Ulaze nam u život iz različitih važnih razloga, a temeljna im je zadaća naučiti nas lekcije koje su nam nužne, a sami ih ne bismo mogli naučiti.

Kako bismo naučili neke od tih lekcija, moraju nam ih prenijeti osobe koje su nam iznimno bliske. Stoga se pojavljuju u našem životu sve dok ne ispune svoju zadaću.

Želite znati kako prepoznati srodnu dušu iz prošlog života? Ovo su neki od pokazatelja:

1. Uči vas važnu lekciju

Događa li vam se u životu nešto drukčije kada ste u blizini te osobe? Uči li vas nečemu što vam djeluje poznato? Ako smatrate da je ta osoba u vašem životu samo kako bi vas naučila određenu lekciju, tada je vrlo vjerojatno riječ o srodnoj duši.

2. Dobivate pomoć prije nego što zatražite

Pruža li vam ta osoba pomoć iako je niste zamolili? Srodna duša iz prošlog života pomaže nam bez očekivanja da će dobiti nešto zauzvrat.

3. Često doživljavate déjà vu

Kada ste u društvu srodne duše iz prošlog života, mjesto na kojem se nalazite djeluje vam poznato. Čak se i događaji oko vas doimaju kao da se ponavljaju.

Kada osjećate duboku povezanost s nekime, obratite pozornost na ove znakove i osvijestite prisutnost srodne duše.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci