Kako koristiti zakon privlačenja?

Zakon privlačenja vrlo je intrigantan. Duhovni učitelj Gary Zukav kaže da treba napraviti neke temeljne pomake prije nego što možete privući sve što tražite. Evo tri tehnike koje on koristi za povećanje magnetizma

Otkrijte što vas veseli

Zukav opisuje vrijeme u svom životu provedeno sa strahom, ovisnošću i na kraju, egocentričnošću. Sve što je radio, kaže, bilo je usmjereno na njega i njegov život. Tek kad je otkrio značenje života, shvatio je da njegov život može biti dar koji će pomoći drugima.

"Predlažem vam da razmotrite emotivni dio svoje osobnosti. Vrijeme kada ste davali, a nije bilo vezanosti, vrijeme kada ste primali i postojala je samo zahvalnost - ne za ono što je netko učinio za vas, već za ono što netko jest."

Slijedite svoje značenje

Ako vam to zvuči lakše reći nego učiniti, uključite se u "svoj krajnji rezultat". Kao što Zukav kaže za mbg: "Znate da ste na pravom putu kad se osjećate ispunjeno, kad nakon što odete kući još uvijek razmišljate o tome, jer se krajnji rezultat promijenio." Suština je u, ovom slučaju, svrha i radost.

Zukav preporučuje korištenje značenja, svrhe i radosti kao kompasa kada je u pitanju privlačenje. Bez tih osobina teško ćete privući bilo što. Postavite si pitanja poput:“ Je li ovo pravi posao? Je li ovo pravi odnos?“ A dalje konzultirajte svoju intuiciju.

Njegujte emocionalnu svijest

Jedan od najboljih načina za učinkovito osluškivanje intuicije je naučiti razumjeti vlastite emocije. Zukav zapravo misli o emocijama kao o "porukama iz naše duše". 

"Ove vam poruke govore kada je strah aktivan u vama i kada je ljubav aktivna u vama", objašnjava, napominjući da strah stvara bolne posljedice, dok ljubav stvara konstruktivne i blažene posljedice. "To je prvi dio stvaranja autentične moći: emocionalna svijest", dodaje. 

Kad možete razlikovati ljubav i strah, pronaći svoje značenje i držati ga se, kaže Zukav, vaš će se život nesumnjivo promijeniti jer ćete početi privlačiti pravu vrstu ljudi i stvari.

Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci