Kako komunicirati s anđelima?

Martinu Tišljar Delić nazivaju šaptačicom anđela zbog posebnog dara komuniciranja s tim duhovnim bićima. Osnivačica je udruge Novo Sunce u kojoj vodi radionice osobnog i duhovnog razvoja, certificirana praktičarka hipnoze, tehnike emocionalne slobode (EFT), rekonektivnog iscjeljivanja i neurolingvističkog programiranja. Martina vam preporučuje "vježbu" povezivanja s vašim anđelima...

Svatko ima anđela čuvara koji mu može pomoći na zemaljskom putovanju. Oni su dar od Boga i njihova nam je pomoć itekako dostupna, mi smo ti koji smo često nedostupni. Za komunikaciju s njima nije potrebna neka posebna tehnika, dovoljno im je dati dopuštenje da budu prisutni i da djeluju, jer nemaju slobodnu volju.

Jednostavno, počnite pričati sa svojim anđelima, kao na kavi s prijateljem ili na sljedeći način: udobno se smjestite, nekoliko puta polako i svjesno udahnite i izdahnite, a zatim zamislite kako se na vašu glavu spušta izvor svjetlosti. Zamolite svjetlost da se spusti na vas i uđe u vašu glavu, potom osjetite kako se ta svjetlost spušta niz vaše tijelo, skroz do stopala i zatim odlazi u središte Zemlje. Tu se nalazi druga svjetlost.

„Povucite“ je udahom do srca. Sada ste u srcu spojeni sa svjetlošću odozgo i odozdo. Proširite sada tu svjetlost oko sebe kao da ste u kugli svjetla. Iza vaših leđa se nalazi vaš anđeo čuvar. Zamolite ga, dopustite mu da vam se približi, da vas dodirne ili da vam da neki znak da je tu. Pitajte ga kako mu je ime, razgovarajte s njime i ne prosuđujte. Čak ne morate biti u tišini ili u meditaciji da biste to učinili. Možete ih pozvati u život u svakom trenutku, dok kuhate, tražite parkirno mjesto ili kasnite na sastanak. Vaši vas anđeli čuju, neprestano surađuju s vama.

O Martininom životnom putu i daru komuniciranja s anđelima pročitajte ovdje

Martina Tišljar Delić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci