Kako anđeo čuvar komunicira s vama?

Pokušavate li se povezati s anđelom čuvarom? Čini li vam se da ne primate njegove poruke? Možda ih šalje putem dodira!

Anđeli uvijek odgovaraju na naše molbe i pitanja, no mi ne prepoznajemo uvijek njihove signale. Oni su ponekad u obliku fizičke manifestacije dodira. Kako ih možemo prepoznati?

Anđeoski zagrljaj

Ponekad kad se pokušavate povezati s vašim anđelom čuvarom, možda osjetite kao da vas netko grli. To je znak da je on uz vas i pokušava vam pomoći i obično se događa kada ste vrlo uznemireni i umorni. To je anđeoski način da vam kaže kako ste mu važni i posebni, i toliko mu je stalo do vas da vam daje topao zagrljaj pun ljubavi.

Osjećaj topline

Ako, dok pokušavate komunicirati sa svojim anđelom čuvarom, osjetite kako se temperatura oko vas povisuje, to znači da je on u blizini. Da, anđeo želi da doslovno osjetite toplinu i to je jedan od načina da vam poruči kako je tu za vas.

Elektricitet

Moguće je i da osjetite 'struju', što također znači da je vaš anđeo blizu vas. Ova struja djeluje na vaše tijelo, ali ne na negativan način. Može vas iznenaditi i zapanjiti te biti vrlo snažna. Ali ne brinite, to je samo znak anđeoskog prisustva. Želi da znate da je prisutan i za to koristi nedvojbeni znak.

Anđeoski povjetarac

Prisustvo anđela može se osjetiti i u vrlo nježnom povjetarcu. On vam pokušava reći da vas čuje i da vas voli. Povjetarac vam donosi mir, znak je da je anđeo čuo vaše molitve i one će biti uslišene.

Osjećanje tekućine

Anđeo čuvar može dati znak svog prisustva kroz osjećanje da tanki mlaz tekućine nalik medu pada na vaše tijelo.

Prisustvo

Dok se pokušavate povezati sa svojim anđelom čuvarom možda osjetite kao da netko sjedi uz vas. Da, to je on. Nemojte se preplašiti. Ne postoji nitko kome biste mogli vjerovati više nego svom anđelu čuvaru. Opustite se i slobodno mu povjerite sve što vas muči.

Izvor: www.consciousreminder.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci