Kada i na koji način nam se javljaju duhovni vodiči?

Pročitajte u koje se četiri situacije vaš anđeo čuvar ili duhovni vodič najčešće javlja kako bi vas zaštitio svojom svjetlošću, ljubavlju i blagoslovom te kako ih možete prepoznati...

Mogu se pojaviti u bilo kojem obliku

Svi smo okruženi duhovnim vodičima i anđelima čuvarima koji nas čuvaju i paze koliko god mogu. Oni nas isto tako usmjeravaju i pomažu nam razlikovati dobro i loše.

Fizički svijet i ostala carstva koegzistiraju u istom vremenu i prostoru, pa se život simultano odvija na mnogo razina. Zato je nemoguće da svijet bude potpuno odvojen, što znači da postoji tanak veo koji omogućava interakciju između carstava. Zbog toga možemo komunicirati s višim bićima.

Oni se mogu pojaviti u bilo kojem obliku; kao ptica, kućni ljubimac ili topao osjećaj u srcu. To su sve vaši duhovni vodiči. Oni uvijek bdiju nad nama, a ponekad nam dolaze i u posjet kako bi nas blagoslovili svojom dobrotom i ljubavlju.

Ne morate se bojati tih situacija. One bi vas trebale podsjetiti da se nitko ne brine za vas onako kako to čine duhovni vodiči.

Jedan od najvećih problema je taj što ponekad nismo svjesni svojeg duhovnog vodiča kada nas posjeti.

Obratite pažnju na povjetarac

Naravno, njih ne možemo vidjeti, stoga moramo obratiti pažnju na znakove koji ukazuju na njihovu prisutnost: možda ćete vidjeti lišće kako treperi na drveću, osjetiti povjetarac na obrazu ili neki ugodan miris. Možda ćete čuti neki zvuk, a možda ćete samo imati osjećaj da vas netko gleda. U svim navedenim situacijama, uz vas su duhovni vodiči.

No kada se vjerojatnost za njihov posjet povećava? Evo u koje se četiri situacije vaš anđeo čuvar ili duhovni vodič najčešće pojavljuje kako bi vas obavio svojom svjetlošću, ljubavlju i blagoslovom:

1. Kada ste sami sa sobom

Vaš vas duhovni vodič može posjetiti kada ste sami i mišta ne radite. U tim je trenucima um dovoljno miran da možete prihvatiti njihovu prisutnost. Osim toga, u takvim je trenucima i vaše emotivno stanje jasno i bit ćete svjesni o čemu vaši duhovni vodiči žele razgovarati. Iz svih tih razloga, vaš će vas anđeo često posjetiti kada ste sami.

2. Dok spavate ili sanjate

Duhovni vodiči mogu vas posjetiti i dok spavate. Jeste li se ikada iznenada probudili i osjećali se neobično svježe, smireno ili žedno? To je pokazatelj da vas je posjetio anđeo čuvar i čuvao vas tijekom sna. Oni se mogu pojaviti i u snovima kako bi vam prenijeli neku poruku ili lekciju koja bi vam mogla pomoći riješiti određeni problem s kojim se dugo borite.

3. U teškom životnom razdoblju

Ovo je najvjerojatnije vrijeme za njihov posjet. U takvim trenucima žele vam pokazati svoju prisutnost kako biste se osjećali voljeno i zaštićeno. Možda će vam ponuditi i neka rješenja za probleme s kojima se nosite. U svakom slučaju, osjećat ćete se zahvalnije za njihovu prisutnost u svojem životu.

4. Na obiteljskim okupljanjima

Jeste li znali da su naši anđeli čuvari ponekad preminuli članovi naše obitelji? Istina je. U trenucima kad je čitava vaša obitelj na okupu, nedostaju vam oni koji više nisu živi. Zato se u takvim situacijama često pojavljuje vaš anđeo čuvar kako bi vas podržao i zajedno s vama uživao u slavlju.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci