Inspirativna poruka Anđela mjeseca srpnja

"Slušajte najviši ritam svih elemenata i uskladite ih sa svojom esencijalnom prirodom. Živite u skladu s time."

Kojom notom vi pridonosite cjelini?

Harmonija je odnos različitih stvari koje se međusobno nadopunjuju. Postoje mnogi glasovi, i unutar nas i oko nas, i ponekad zvuče kao da se ne slažu jedni s drugima. Ako je svatko od nas instrument univerzalnog orkestralnog izraza čovječanstva - koji ste vi instrument i kojom notom pridonosite cjelini?

Postoji mjesto, duboko u nama, koje se pojavljuje neposredno prije odabira. Ono sadrži neoblikovane mogućnosti koje čekaju postojanje i smjer našeg svjesnog i nesvjesnog kreiranja sebe. Uskladite se s tim mjestom i pred vama će se otvoriti najviši put.

Čineći to, dovodite sebe, one s kojima imate odnose i okruženje, u sinkronizaciju i međusobno privlačenje. Privlačenje je prirodan i snažan fenomen koji čini da manje vibracije dođu u rezonanciju s jačim vibracijama.

Izbor je na vama

Kada ste u nazočnosti osobe koja izražava radost, energetsko polje njene radosti iznosi vašu radost na površinu, tako da se uklapate zajedno. To vrijedi i za druge manifestacije ovog principa, na pozitivne i na negativne načine.

Ovdje dolazite vi. Vaš izbor da budete instrument najvišeg ritma i izražavanja može uzdići i uskladiti. Vi možete aktivno mijenjati vibracije (učestalost ili ritam) obrazaca unutar sebe i drugih jačanjem svoje namjere i davanjem ispravnih uputa sebi, koje vas podsjećaju na vašu temeljnu prirodu.

Nadamo se da anđeli nastavljaju nadahnjivati vaš život.
Neka vaše srce i um budu usklađeni a put koji je pred vama jasan.


Izvor: www.innerlinks.com

Ostale članke o anđelima pronađite OVDJE

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci