Gubljenje stvari, kašnjenje? Ako vam je ovo postala svakodnevica, svemir vam šalje upozorenja!

Vrlo često nam svemir šalje znakove da bi nam ukazao na nešto značajno. Ako izbjegnete te znakove, morat ćete stvari naučiti na teži način i ići ćete krivim putem na svakom križanju u životu...

Sve se događa s razlogom

Vrlo često nam svemir šalje znakove da bi nam ukazao na nešto značajno. Primjerice, svemir bi mogao slati znakove koji sugeriraju da je vaš trenutni partner pogrešan, a razumijevanje tog znaka može smanjiti bol i patnju koji slijede.

Međutim, ako se sagnete i izbjegnete znakove, morat ćete stvari naučiti na teži način i ići ćete krivim putem na svakom križanju u životu.

Ostali prijatelji i članovi obitelji uvijek daju svoje savjete i pokušavaju vam pomoći. Bez obzira na to, svaka osoba mora paziti na znakove svemira i shvatiti da se sve na ovom svijetu događa s razlogom.

Stoga budite oprezni i nastavite tražiti znakove kako biste razumjeli što nam svemir pokušava reći.

1. Unutarnja 'zbunjenost'

Ljudski instinkt uvijek je najvažniji osjećaj koji prenosi snažne emocije i upozorenja o nadolazećim događajima.

Grčevi, glavobolje ili uznemiren želudac bez ikakvog razloga sigurni su znakovi u vezi s nadolazećim opasnostima. Takva unutarnja previranja poruke su iz svemira da nešto nije u redu i moramo razmišljati i pokušati promijeniti stvari.

2. Gubljenje stvari

Bez obzira koliko se pokušavali držati stvari, stvari koje nisu namijenjene nama na kraju će nas napustiti bilo da se radi o idejama, uvjerenjima, predmetima ili ljudima.

Na primjer, gubljenje punjača za mobitel predstavlja znak da ne smijemo provoditi toliko vremena s mobitelom i pokušamo živjeti u trenutku. Jednom kad provedete vrijeme sa svojim voljenima, shvatit ćete znakove svemira.

3. Prekidi i kašnjenja

Vrijeme je ljudska konstrukcija koja nam pomaže u međusobnom boljem protoku. Međutim, kašnjenja i prekidi zasigurno su loš znak u vezi s predstojećim događajem.

Kao rezultat toga, moramo razmisliti o rasporedu naših sastanaka ili događaja za neko drugo prikladno vrijeme. Ako postoje neprekidne serije kašnjenja, tada moramo potpuno otkazati sastanak jer je zlokoban.

Izvor: consciousreminder.com

Tena Ožegić

Ostali članci