Duša prenosi oči iz jedne inkarnacije u drugu

Premda se ne sjećamo svojih prijašnjih života (osim nekih rijetkih ljudi), tko smo bili i što smo doživjeli, naša duša ima mogućnost pohraniti te informacije u podsvijest. Zato negdje duboko u nama tinjaju sve informacije o našim prijašnjim životima i u određenim ih trenucima osjećamo...

Kako prepoznamo dušu iz prijašnjega života

Katkad nam intuicija ili duša da do znanja da se nečega sjeti. Kroz predosjećaj, pojavu kao što je deja vu ili osjećaje za koje ne znamo točno odakle su došli, ali su toliko snažni da znamo da su istiniti. Ponekad su to krajolici ili mjesta koji su nam poznati, katkad su to ljudi...

Postoji jako dobar znak koji nam govori da smo susreli osobu s kojom smo bili povezani u prošlome životu. Ta se informacija skriva u pogledu.

U očima se vidi sve

To je onaj pogled koji nas hipnotizira, toliko nam je poznat kao da smo u te oči gledali već mnogo puta. Možda nas nešto i probode u srcu, strese nas ili nas prođu trnci, hladnoća ili vrućina. Kaže se da su oči ogledalo duše i da duša "prenosi" svoje oči iz tijela u tijelo. Svaka osoba ima unikatne uzorke u šarenicama koje zadržimo, zato se dogodi da sretnemo nekoga iz prošlog života i to jednostavno prepoznamo. Sjetimo se i negdje preleti misao: "To si ti! Ponovno se srećemo!"

Nitko tko se rodi nije prazan list jer naša duša nosi sve informacije iz prijašnjih života. Samo ih se većinom svjesno ne sjećamo jer bi nas to ometalo u trenutnim lekcijama koje su nam potrebne da kao duše rastemo i razvijamo se. Je li vam se kad dogodilo da ste u pogledu prepoznali dušu koju znate otprije?

Izvor: consciousreminder.com

Pročitajte i:

Znakovi da s nekim imate snažnu vezu iz prošloga života

Kako prepoznati srodnu dušu iz prošloga života

Karmičke veze: Odnosi zapisani u zvijezdama


Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci