Duhovno značenje datuma 11. 11.: Danas dobro osmislite što želite u životu!

Broj 11 u numerologiji se smatra posebnim. Njegova vibracija olakšava ostvarenje želja

Broj 11 je i broj duhovnog prosvjetljenja i ukazuje na svjesnost i promjene. Dana 11. 11. ta se energija udvostručuje, pa on može biti posebno povoljan i obećavajući.

Na današnji dan naše misli imaju posebnu moć manifestacije. Razmislimo o tome što želimo ostvariti - i za sebe i za svijet.

Pošaljite svijetu dobre misli i vratit će vam se trostruko!

Naše misli imaju snagu slikati svijet oko nas. Ako smo fokusirani na zabrinutost, vidjet ćemo zabrinjavajući svijet. Ako u nama prevladavaju ljubavne misli, vidjet ćemo više ljubavi u svijetu.

Kad se jave ljute, ljubomorne ili misli pune krivnje i straha, pozdravimo ih, primijetimo, priznamo, ne potiskujemo ih, ali ih i ne zadržavamo predugo i dopuštamo im da odu.

Time što smo autentični, iskreni i trudimo se misliti pozitivno i s ljubavlju, pomažemo svijetu i svijesti planeta.

Današnji dan idealan je za razmišljanje o tome što želite u životu. Što biste željeli promijeniti, što želite da bude drugačije, koje nove početke priželjkujete?

Većini ljudi zadnje su tri godine (2016-2019) donijele puno promjena i preokreta. Razmislite kako se vaš život promijenio u zadnje vrijeme, koliko ste "narasli" u zadnjih godinu-dvije i promijenili se. Zahvalite sebi na hrabrosti za svaku promjenu, kao i za pogreške na kojima ste puno naučili.

Promjena i prihvaćanje suština su igre života. Slavite svako svoje ponovno rođenje. Pri tome razmislite kako naprijed, koji vam je novi korak potreban u ovom trenutku.

Sada je vrijeme da naučite kako ponovo igrati igru života, da se u njoj opustite i uživate s osmijehom. Život je igra, trudite se ne zapadati u dramu. Budite kreativni i razmišljajte izvan okvira. Primite promjenu s osmijehom!

Vibracija 11. 11. od nas traži da izrazimo više radosti, smijeha i kreativnosti. Na današnji dan izrazite svoje namjere za ono što trenutno želite promijeniti u životu, ali NIKADA nemojte biti previše ozbiljni - budite razigrani i radosni, stvarajući tako svijetlu budućnost!

Pripremljeno po: consciousreminder.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci