Duhovno značenje brojevnog niza 12:12

Viđate li broj 12 često i na različitim mjestima, vjerojatno nije riječ o slučajnosti, već o pokušaju komunikacije…

Stube prema nebu

Anđeoski broj 1212 simbolizira naš duhovni rast i buđenje, manifestaciju snova i svijest o svojem beskrajnom biću. Trebate zadržati pozitivan stav i usmjeravati misli na svoje ambicije.

Zamislite da se uspinjete uz stube i brojite korake: jedan, dva, jedan, dva, jedan, dva, jedan, dva. To je kao da se stubama penjete u nebo, bliže svojoj duši i svojem unutarnjem biću.

Promatrajte ovaj broj kao pokazatelj da zadržite pozitivan stav te miran i uravnotežen um.

Univerzum ne razlikuje pozitivno od negativnog

Uvijek razmišljajte o onome što želite, umjesto o onome što ne želite jer privlačite ono što odašiljete. Želite li znati je li riječ o pozitivnim ili negativnim promjenama, pogledajte u dubinu svog uma i obratite pozornost na misli koje vam se najčešće motaju po glavi. Univerzum ne razlikuje pozitivno od negativnog. On prepoznaje samo energiju.

Vaši anđeli čuvari uvijek su duhovno prisutni, a sve njihove poruke u obliku znakova imaju neko značenje koje biste trebali znati. No ako smatrate da ovaj broj nosi posebno značenje, uvijek uz sebe nosite olovku i papir kako bi ste mogli zapisati svoje misli u trenutku kada ugledate broj 1212.

Sveto značenje anđeoskih brojeva

Jasan poticaj

Broj 1 broj je manifestacije ili realizacije vaših snova i ciljeva, a broj 2 simbolizira ravnotežu, sklad, intuiciju i pozitivan pristup životu.

Kombinacija ovih brojeva vrlo je snažna i ohrabruje nas da ostanemo usredotočeni na svoj životni put te da vjerujemo u sebe u svakoj situaciji jer će se sve odigrati u našu korist. Ovaj broj je jasan poticaj.

Izvor: consciousreminder.com

Pripremila Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci